CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge Göreleli Bürokratlara Müteşekkir - Son Dakika
Politika

CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge Göreleli Bürokratlara Müteşekkir

CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge Göreleli Bürokratlara Müteşekkir

Giresun'un Görele ilçesi CHP Başkanı Fikri Bilge, Görele'ye yapılan hizmetlerde Göreleli bürokratların büyük emeği olduğunu söyledi.

23.01.2013 16:19

Giresun'un Görele ilçesi CHP Başkanı Fikri Bilge, Görele'ye yapılan hizmetlerde Göreleli bürokratların büyük emeği olduğunu söyledi.

AK Parti Görele İlçe Teşkilatı'nı başarısız bulduğunu belirten Bilge "Başarıyı değerlendirmek için ilçemizin ekonomisine bakıyorum, esnaf kan ağlıyor. Nüfusa bakıyorum, köyler, kentler göç ediyor, beldeler kapatılıyor.Böyle bir durumda başarıdan söz etmek mümkün değil. Görele'ye yapılan adliye sarayı, bazı okul binaları ve dere ıslahı gibi yatırımlarda ilçemizin kendi bürokratları olmasaydı yapılamazdı.

Görele'nin yetiştirdiği değerleri bu yatırımları yapmak için kendi imkan ve çabalarını ortaya koymuşlardır. DSİ Bölge Müdürü Bahri Ege'nin derelerimizin ıslah edilmesinde büyük bir emeği vardır. Adliye Sarayı ise Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı Nizamettin Kalaman'ın eseridir. Bu yatırımı ilçemize kazandırmak adına çok fedakarlıklar ortaya koyduğuna inanıyorum. Eğitim kurumlarının kazandırılmasında ise ilçemizin hayırsever ablası Melahat Gürel'in emeği vardır. AK Parti döneminde yapıldığı belirtilen okulların tamamının arazisini Melahat Gürel ablamız bağışlamıştır. Görele'ye fakülte gelmesi ise hemşerimiz Milletvekili Hüseyin Besli'nin eseridir. Binanın kaba inşaatının yapılması da ilçe halkının, işadamlarımızın katkılarının bir sonucudur. Halkın parasıyla kaba inşaatı tamamlandıktan sonra yeniden devam etmesi ve bitirilecek olması da mevcut Rektörümüz Prof. Dr. Aygün Attar'ın lütfudur. Sayın Rektörümüze inşaatımızı yarım bırakmayıp devam ettirdiği için ilçemiz adına teşekkür ediyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge Göreleli Bürokratlara Müteşekkir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement