Diyarbakır'da 3 Bin Kişi AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika
Politika

Diyarbakır'da 3 Bin Kişi AK Parti'ye Katıldı

Diyarbakır\'da 3 Bin Kişi AK Parti\'ye Katıldı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin En Büyük Aşiretlerinden Olan Metinan Aşiretinden Yaklaşık 3 Bin Kişi, Diyarbakır'ın Çarıklı Beldesinde AK Parti'ye Katıldı.

07.07.2007 17:08

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük aşiretlerinden olan Metinan aşiretinden yaklaşık 3 bin kişi, Diyarbakır'ın Çarıklı beldesinde Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in de katıldığı törenle AK Parti'ye katıldı.

Çarıklı Belde Belediye Başkanı Servet Güngör ve Metinan aşireti mensuplarının AK Parti'ye katılımı sebebiyle düzenlenen törene Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti İl Başkanı Abdurahim Hattaboğlu ve Diyarbakır milletvekili adayları katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Bakan Eker, " Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi AK Parti'nin hizmetleri, başarılarından dolayı Servet kardeşimiz ve diğerleri bizlere katıldı" dedi.

Metinan aşireti adına konuşan Çarıklı Belediye Başkanı Servet Güngör, AK Parti'ye katılmaktan onur duyduklarını belirterek, "Ülkemizin ve bölgemizin kurtuluş reçetesi AK Parti olduğu için katılımda bulunduk" ifadelerini kullandı.

(SK-FA-OMR-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Diyarbakır'da 3 Bin Kişi AK Parti'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement