Gül Korsan Film mi İzledi - Son Dakika
Politika

Gül Korsan Film mi İzledi

Gül Korsan Film mi İzledi

Cumhurbaşkanı Gül, Twitter'da, Eşi İle "The King's Speech" (Zoraki Kral) Filmini Evde İzlediklerini Duyurdu.

13.02.2011 11:03

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün twitter'daki hesabında, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte "The King's Speech" (Zoraki Kral) filmini evde izlediklerini duyurdu.

Tartışmalar sonrası Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürü, Gül'ün filmi özel kopya ile izlediğini açıkladı.

Gül'ün, Türkiye'de henüz vizyona girmeyen, ABD'de DVD'si çıkmamış filmi izlediğini duyurması, twitter ortamında, "Cumhurbaşkanı, filmin korsanını izlemiş" tartışmalara neden oldu.

Gül, dün twitter'daki hesabında farklı konularda mesajlar verdi. Gül'ün, twitter hesabında, 19 Nisan'da ABD'de DVD'sinin çıkacağı ve Türkiye'de 18 Şubat'ta vizyona gireceği açıklanan "The King's Speech" filmiyle ilgili olarak "Geçen gün eşimle beraber evde The King's Speech filmini izledik. Gerçekten çok güzel bir film... Filmin çok konuşulacağını ve birçok ödül alacağını tahmin ediyorum" diye yazdı. Gül'ün bu mesajı, dün öğleden sonra twitter ortamında tartışma yarattı.

'Kopya değil, TMC'den istetti'

Yaşanan tartışma üzerine Sinema ve Telif Hakları Genel Müdürü Abdurrahman Çelik'ten açıklama geldi. Açıklamada, "Gül'ün The King's Speech'in korsanını değil, TMC'den istettiği özel kopyasını izlemiştir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Gül Korsan Film mi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement