Harranlı Kadınlar, Kadın Milletvekiline Sorunlarını Anlattı - Son Dakika
Politika

Harranlı Kadınlar, Kadın Milletvekiline Sorunlarını Anlattı

Harranlı Kadınlar, Kadın Milletvekiline Sorunlarını Anlattı

Şanlıurfa'da Gezi ve İncelemelerini Sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Harranlı Kadınlarla Bir Araya Geldi.

16.08.2007 11:14

Şanlıurfa'da gezi ve incelemelerini sürdüren AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Harranlı kadınlarla bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Şanlıurfa'nın Akçakale ve Harran ilçelerinde bayanların ilgi odağı oldu. Kadınların sorunlarını dinleyen Özyavuz, telefon numarasının bulunduğu kartviziti bayanlara dağıtarak ne zaman, olursa olsun sorunlarını kendisine anlatmalarını istedi.

Bölge kadınlarının ortak sorunlarını bildiğini, bunlara çözüm üretmek için göreve geldiğini belirten Özyavuz, "Bölgede kadınlarla bir araya geliyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz sürekli olarak devam edecek. Öncelikle kadınlarımızın sorunlarına el atacağız. Başı sıkışan kadınlarımız günün 24 saatinde beni arayabilir" dedi.

İlk kez bir bayan vekilden kartvizit aldıklarını belirten kadınlar ise sorunları olduğu zaman vekillerini arayacaklarını belirtti.

(FÖ-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Harranlı Kadınlar, Kadın Milletvekiline Sorunlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement