MHP Karabük İl ve Merkez İlçe Yönetiminin Görevden Alındığı İddiası - Son Dakika
Politika

MHP Karabük İl ve Merkez İlçe Yönetiminin Görevden Alındığı İddiası

MHP Karabük İl ve Merkez İlçe Yönetiminin Görevden Alındığı İddiası

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Vergili: "Genel merkez, bugün içerisinde il ve ilçe teşkilatına yeni yönetim atayacağını bize bildirdi" Görevden alındığı iddia edilen MHP Karabük İl Başkanı Demirel: "Şu an için tarafımıza bir şey gelmedi, ben partimde oturuyorum"

28.02.2014 15:12

MHP Karabük İl ve Merkez İlçe yönetiminin partinin genel merkezi tarafından görevden alındığı iddia edildi.

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili, düzenlediği basın toplantısında, il teşkilatıyla hazırladıkları listede belediye meclis üyeliği adaylığı için kontenjanında bulunan bir adayın seçim kurulu tarafından onaylanmadığını belirterek, bunun üzerine teşkilatın kendi bilgisi dışında bir kişiyi aday gösterdiğini ileri sürdü.

Yaşanan sıkıntı nedeniyle konuya genel merkezin müdahil olduğunu anlatan Vergili, "Teşkilatların yapmış olduğu bu işin doğru olmadığı kanaatine varıldı. Genel merkez, bugün içerisinde il ve ilçe teşkilatlarına yeni yönetim atayacağını bize bildirdi" diye konuştu.

Vergili, duruma müdahil olmadan yollarına devam edeceklerine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Ben inanıyorum ki bu olayın sonunda da teşkilatımız daha güçlü olarak hareket edecektir. Genel merkezimiz Karabük'te daha toparlayacağı bir yönetim oluşturacağı inancındayım. Yeni oluşacak yeni yönetim de bizim çalışmalarımıza muazzam bir katkıda bulunacaktır. Süreçten daha güçlü çıkacağımıza inanıyorum. Dün milletvekillerimiz de geldi. Biz  sadece bilgimiz dışında yapılan işe müdahil olduk."

"Bize bir şey söylenmedi"

Görevden alındığı iddia edilen MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şu an için tarafımıza bir şey gelmedi, ben partimde oturuyorum" dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Feramuz Akbulut ise görevden alınmaya yönelik kendilerine ulaşan resmi bir yazı olmadığını savunarak, şunları kaydetti:

"Bize ulaşan resmi bir şey yok. İnternette görevden alındığımıza dair yazılar çıkıyor. Dün genel merkez yöneticilerimizle beraberdik. Bize bir şey söylenmedi. Görevden alınanlara yazı gelir. Bu saat itibariyle bize ulaşan bir şey yok." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Karabük İl ve Merkez İlçe Yönetiminin Görevden Alındığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement