İçişleri Bakanı Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun terlemesiyle dalga geçti - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun terlemesiyle dalga geçti

İBB'ye yönelik terör soruşturması sebebiyle sık sık karşı karşılıklı açıklamalarda bulunan Bakan Soylu ile İBB Başkanı İmamoğlu, bugün bir kez daha peş peşe kameralar karşısına geçti. Bakan Soylu'nun İmamoğlu'nun terlemesi ile dalga geçip, "Selpak var mı arkadaşlar terimi sileceğim. Çok lazım az da yetmiyor." demesi dikkat çekti.

04.01.2023 12:32  Güncelleme: 13:00

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'terör soruşturması' tartışması alevleniyor. Geçtiğimiz günlerde peş peşe basın açıklaması düzenleyen ikili, bugün de yine kameralar karşısına geçerek birbirlerine yönelik sert söylemlerine devam ettiler.

"SELPAK VAR MI ARKADAŞLAR?"

Sabah saatlerinde kameralar karşısına geçen İmamoğlu, Bakan Soylu'yu hedef alarak hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Öğle saatlerinde basın toplantısı düzenleyen Soylu ise İmamoğlu ve soruşturma hakkında çeşitli söylemlerde bulundu. Bakan Soylu, bir ara muhabirin sorusunu dinlerken ise gözleriyle masaya baktı. Soruyu yanıtlamadan önce ise gülümseyen Bakan, "Selpak var mı arkadaşlar terimi sileceğim. Çok lazım az da yetmiyor." dedi.

"ZAMAN ZAMAN TERLEMİŞ"

Soylu açıklamasının devamında ise şunları söyledi: "Elbette belediye başkanlığının sorumluluğu var. Hem terörden uzak durma hem de alet olmama durumu var. İBB Başkanı zaman zaman terlemiş, alnını silmek zorunda kalmış, kaybettiği itibarı, hizmet yapamadığı için tarihin en başarısız belediye başkanı olarak nitelendirilen, İETT otobüslerini çalıştırmaktan, çöp toplamaktan yoksun böyle bir belediye başkanı elbette ki bunları kapatabilmek için İstanbul'a ilgi açığını kapatabilmek için, yargı kararından bulamadığı mağduriyeti buradan bulacak."

İçişleri Bakanı Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu\'nun terlemesiyle dalga geçti

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu'nun terlemesiyle dalga geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hasan Tartal: Alın teri iyidir çalışarak kazanıldığını gösterir. Ekrem başkan selam olsun sana...! 75 97 Yanıtla
    Erhan Yılmaz: Hırsızlık ile alın teri olmaz hatırlatayım 38 26 Necati Kaya: Erhan yılmaz sen yolu karıştırdın galiba. 13 8 Ferdi dayfur: Sanırsın tarlada çapa sallarken terledi. işçinin alın teriyle kendini otururduk yerden kıyaslamak ayrı bir uyanıklık şekli, durduk yerden acı çeken birini kendine örnek yaptın mı doğal olarak hatada yapsan otomatik olarak haklımı yapar insanı 0 0 Ferdi dayfur: Alın teriyle ecel terini karıştırdın galiba 0 0
  • haydar topçu: İkiside trabzonlu belkide akraba 2 5 Yanıtla

Advertisement