Yozgat'ın Eymir Beldesinde Seçim Başladı - Son Dakika
Politika

Yozgat'ın Eymir Beldesinde Seçim Başladı

Yozgat\'ın Eymir Beldesinde Seçim Başladı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle seçimi iptal edilen ve 1 Haziran’da yenilenmesine karar verilen Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde seçim başladı.

01.06.2014 10:35

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde usulsüzlük olduğu gerekçesiyle seçimi iptal edilen ve 1 Haziran'da yenilenmesine karar verilen Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde seçim başladı.

9 sandıkta bin 710 seçmenin oy kullanacağı seçim sakin başlarken, jandarma ekipleri sandıkların bulunduğu Eymir İlköğretim Okulu bahçesi ve koridorlarında geniş güvenlik tedbiri aldı. Saat 08.00 itibariyle oy kullanan vatandaşlar, seçimin beldeleri için hayırlı olması dileklerinde bulundu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Çetin Mertoğlu, daha önceki seçimi kendilerinin kazandığını ancak daha sonra iptal edildiğini belirterek, "Bugün tekrar seçime gidiyoruz, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Recep Katrancı da demokrasiye inandıklarını, herkesin sandıktan çıkacak sonuca saygı göstermesi gerektiğini söyledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yozgat'ın Eymir Beldesinde Seçim Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement