Last Christmas Filmi - Son Dakika
Sinema

Last Christmas Filmi

Last Christmas Filmi

Last Christmas filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Last Christmas filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.07.2019 09:54  Güncelleme: 08:55

Kate, Londra'da yaşayan genç bir kadındır. Hayatında birçok yanlış karar alan genç kadın, Elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışmaktadır. Tom adında bir adamın hiç beklenmedik bir zamanda Kate’in hayatına dahil olması, genç kadının dünyasının bambaşka bir hal almasına neden olur. Tom her ne kadar Kate’in sınırlarını zorlasa da onunla birlikte Londra’nın en güzel zamanlarında hayatı için yeni bir başlangıç yapmaya çalışır. Her ne kadar Tom ve Kate’in hayatında hiçbir şey yolunda gitmese de, kalplerinin sesini dinlemeleri zor olmayacaktır.

Yönetmen: Paul Feig

Senaryo: Bryony Kimmings, Emma Thompson

Oyuncular: Emilia Clarke, Emma Thompson, Michelle Yeoh, Henry Golding, Patti LuPone, Lydia Leonard, Sue Perkins, Rebecca Root, Ingrid Oliver, Jade Anouka, Ruth Horrocks, Helena Holmes, Nasir Jama, Laura Evelyn, David Mumeni, Liran Nathan, Joakim Skarli, Pierre Bergman, Ritu Arya, Peter Mygind , Davina Sitaram, Rene Costa, Fabien Frankel, Joanna Zwierzynska, Jacqueline Ramnarine, Karol Steele , Mario Romano, Ansu Kabia, Joe Blakemore, Susanne Schraps

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Last Christmas

Yapımcı Firma: Universal Pictures

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: İngiltere, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

Vizyon Tarihi: 22.11.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Last Christmas Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement