AUZEF Sınavlarında Unable to Connect to the Remote Server Hatası - Son Dakika
Soğuk Haber

AUZEF Sınavlarında Unable to Connect to the Remote Server Hatası

AUZEF Sınavlarında Unable to Connect to the Remote Server Hatası

AUZEF sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin karşılaştığı Unable to connect to the remote server hatası nedir? AUZEF unable to connect to the remote server hatası neden oluyor? soruları gündeme geldi. İstanbul Üniversitesi AUZEF Twitter hesabından yapılan açıklamada, internet altyapısından kaynaklı bir darboğaz nedeniyle sınav sisteminde yavaşlık yaşandığı belirtildi. Sınavlarına giremeyen veya tamamlayamayan öğrencilerin hiçbir hak kaybı yaşamayacakları ve ikinci bir bilgilendirme yapılacağı açıklandı.

09.06.2023 23:27

Unable to connect to the remote server ne demek? AUZEF sınavlarına girmek isteyen öğrenciler Unable to connect to the remote server hatası ile karşılaşınca Unable to connect to the remote server ne demek? Unable to connect to the remote server hatası nedir? AUZEF unable to connect to the remote server hatası neden oluyor? sorularını gündeme taşıdılar. Konu ile ilgili üniversiteden açıklama geldi. İşte detaylar...

AUZEF SERVER HATASI NEDİR?

Konu ile ilgili İstanbul Üniversitesi AUZEF Twitter hesabından açıklama yapıldı:

Değerli öğrencilerimiz,

bitirme sınavlarında birinci günün bitmesine az bir zaman kala, internet altyapısından kaynaklı bir darboğaz nedeniylesınav sisteminde bir yavaşlık gözlemlenmiştir.

Bundan dolayı özür diliyoruz. Henüz sınavlarına giremeyen veya sınavlarını tamamlayamayan öğrencilerimiz hiçbir hak kaybı yaşamayacaklardır. Bu konuda sizlere ikinci bir bilgilendirme yapılarak sınav hakkınızı kullanmanız sağlanacaktır.

Unable to connect to the remote server hatası nedir? (ÇÖZÜMÜ) AUZEF unable to connect to the remote server neden oluyor?

Son Dakika Soğuk Haber AUZEF Sınavlarında Unable to Connect to the Remote Server Hatası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement