Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Bayraktar'ı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atadı - Son Dakika
Soğuk Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Bayraktar'ı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Bayraktar\'ı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yemin ettikten sonra Anıtkabir'i ziyaret etti ve ardından Beştepe'ye geçti. Göreve başlama töreninde dünyanın pek çok ülkesinden devlet başkanlarına seslenen Erdoğan, yeni Kabine'yi açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak Alparslan Bayraktar atandı. Bayraktar, Türk siyasetçi ve lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi makina mühendisliği bölümünde tamamladı.

03.06.2023 22:35

Seçimleri kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yemin etti. TBMM'nin ardından Anıtkabir'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki durağı Beştepe oldu. Göreve başlama töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın pek çok ülkesinden devlet başkanlarına seslendi. Bir kez daha kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen yeni Kabine'yi açıklıyor. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kim? Alparslan Bayraktar kaç yaşında, nereli?

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI KİM OLDU?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Alparslan Bayraktar oldu.

ALPARSLAN BAYRAKTAR KİMDİR?

Alparslan Bayraktar, Türk siyasetçi. 3 Haziran 2023'te enerji ve tabii kaynaklar bakanı olarak atandı.

Alparslan Bayraktar lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi makina mühendisliği bölümünde tamamladı. Yüksek lisansını, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinin ekonomi alanında ve Fletcher School of Law and Diplomacyden uluslararası ilişkiler alanında tamamladı. Doktorasını ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi yer sistem bilimleri bölümünün enerji ekonomisi ve politikası alanında yaptı.

Son Dakika Soğuk Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Bayraktar'ı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak atadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement