Gelinim Mutfakta 23 Haziran puan durumu: Çeyrek altını kim kazandı? - Son Dakika
Soğuk Haber

Gelinim Mutfakta 23 Haziran puan durumu: Çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 23 Haziran puan durumu: Çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün hangi yarışmacının çeyrek altını kazandığı merak konusu oldu. Haftanın beşinci gününde en yüksek puanı alan gelin Tuğba olmuştur. Gelinim Mutfakta'nın 23 Haziran 2023'te yayınlanan 1127. Bölümünde Gamze, Kader, Tuğba ve Miyase 'Kardelen Tatlısı' için yarıştılar. Gelinim Mutfakta bu hafta elenen isim henüz açıklanmadı.

23.06.2023 16:10

Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta çeyrek altını alan kişi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta son bölüm izle araştırmaları sürüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 23 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Detaylar haberimizde...

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'nın 23 Haziran 2023'de yayınlanan 1127. Bölümünde Gamze, Kader, Tuğba ve Miyase "Kardelen Tatlısı" için yarıştılar. Gelinim Mutfakta bu hafta elenen isim henüz açıklanmadı.

GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİĞİ KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün hangi yarışmacının kazandığı merak konusu oldu. Haftanın beşinci gününde en yüksek puanı alan gelin Tuğba olmuştur. Puanlar sırasıyla şu şekildedir:

Gamze: 22 puan

Miyase: 19 puan

Gönül: 7 puan

Dudu: 6 puan

Son Dakika Soğuk Haber Gelinim Mutfakta 23 Haziran puan durumu: Çeyrek altını kim kazandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement