The Witcher 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Soğuk Haber

The Witcher 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

The Witcher 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

The Witcher, Netflix'te yayınlanan fantezi drama türündeki Amerikan yapımı internet dizisi. Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanan dizinin takipçileri tarafından yeni sezon ne zaman yayınlanacak araştırılıyor. The Witcher 3. sezonunun 17 Kasım 2023 tarihinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Eamon Farren, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read ve Mahesh Jadu yer alıyor.

07.06.2023 18:52

The Witcher, senaryosu Lauren Schmidt Hissrich tarafından yazılan ve Netflix'te yayımlanan fantezi drama türündeki Amerikan yapımı internet dizisidir. Dizinin takipçileri tarafından yeni sezon ne zaman yayınlanacak araştırılıyor. Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanan dizinin 3.sezon yayın tarihi nedir merak konusu oldu. Peki, The Witcher 3.sezon ne zaman? The Witcher yeni sezon ne zaman yayınlanacak? The Witcher 3. sezon yayın tarihi ne? Detaylar haberimizde...

THE WİTCHER KONUSU NEDİR?

Yalnız bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu, güçlü bir büyücüye ve tehlikeli bir sır saklayan genç bir prensese doğru savurur. Şimdi üçü birlikte, gitgide daha dengesiz bir yer hâline gelen Kıta'da yollarını bulmayı öğrenmelidir.

THE WİTCHER OYUNCU KADROSU!

Henry Cavill, Rivyalı Geralt

Freya Allan, Prenses Ciri

Anya Chalotra, Vengerbergli Yennefer

Joey Batey, Jaskier

Eamon Farren, Cahir

MyAnna Buring, Tissaia de Vries

Mimi Ndiweni, Fringilla Vigo

Therica Wilson-Read, Sabrina Glevissig

Mahesh Jadu, Vilgefortz

THE WİTCHER 3.SEZON NE ZAMAN?

Netflix'te yayınlanan The Witcher dizisinin 3.sezonunun 1. kısmı 29 Haziran, 2.kısmı ise 27 Temmuz 2023 tarihinde yayınlanması beklenmektedir.

Son Dakika Soğuk Haber The Witcher 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement