Yürek Çıkmazı 27. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Yeni Bölüm İzleme Linki - Son Dakika
Soğuk Haber

Yürek Çıkmazı 27. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Yeni Bölüm İzleme Linki

Yürek Çıkmazı 27. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Yeni Bölüm İzleme Linki

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi 27. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Yılmaz'ın Kader cinayetinden sıyrılması için verilen mücadele ve Caner'in avukatlığı konu edildi. Yürek Çıkmazı yeni bölüm izleme linki de haberimizde yer alıyor.

06.06.2023 19:33

TRT 1 kanalında yayınlanan Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar tarafından Yürek Çıkmazı 27.bölüm canlı izle! Yürek Çıkmazı yeni bölüm izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte,Yürek Çıkmazı yeni bölüm izleme linki!

YÜREK ÇIKMAZI SON BÖLÜM NE OLDU?

Yılmaz Kader'i öldürmek üzereyken Halil son anda yetişerek Kader'in hayatını kurtarmıştır. Ancak bu esnada kendinden geçen Yılmaz hiçbir şey hatırlamamaktadır. Polis, Kader'i öldürmekten Yılmaz'ı göz altına alır. Halil'in amacı Yılmaz'ı işlemediği bir cinayetten dolayı hapse attırmak değildir.Solmaz ve Cennet'e yaptıklarını itiraf etmesi karşılığında Kader'in yaşadığını ortaya çıkaracaktır. Böylece adalet sağlanacak, Yılmaz sadece işlediği suçların cezasını çekecektir. Ancak bunun gerçekleşmesi için Yılmaz'ın Kader cinayetinden hiçbir koşulda sıyrılamayacağını kabul etmesi gereklidir. Caner'in Yılmaz'ın avukatlığını üstlenip onu kurtaracak delillere sahip olduğunu söylemesi Halil ve Zeynep'in amaçlarına ulaşmasını zorlaştıracaktır.

YÜREK ÇIKMAZI 27.BÖLÜM İZLE!

Yürek Çıkmazı yeni bölüm izleme linki araştırılan konular arasında yer alıyor. Yürek Çıkmazı dizisi her Salı saat 20.00'da TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanmaktadır.

Son Dakika Soğuk Haber Yürek Çıkmazı 27. Bölümde Neler Yaşandı? İşte Yeni Bölüm İzleme Linki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement