A Milli Erkek Voleybol Takımı, ABD ile karşılaşacak - Son Dakika
Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı, ABD ile karşılaşacak

A Milli Erkek Voleybol Takımı, ABD ile karşılaşacak

Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Erkek Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın ABD ile karşılaşacak. Maç, TSİ 10.00'da başlayacak. Milliler, elemelerdeki ilk 2 maçta birer galibiyet ve mağlubiyet aldı. Grupta lider olan ABD ise 2'de 2 yaparak avantaj sağladı. Elemelerde gruplarını ilk 2 sırada tamamlayan ülkeler, 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı elde edecek.

02.10.2023 09:45

A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncularından Mert Matic, 2024 Paris Olimpiyatları Elemeleri B Grubu'nun 3. maçında karşılaşacakları ABD'yi yenmek ve olimpiyat hayallerini gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yarınki maçla ilgili yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Matic, "Elemelere çok güzel bir galibiyetle başladık. Sırbistan karşısında takım halinde çok iyi bir performans sergiledik. İkinci karşılaşmamızda Slovenya karşısında setin kırılma anlarında iyi servis atamadık ve karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Yarın ABD ile çok zorlu bir maç oynayacağız. ABD karşısında da galip gelmek istiyoruz. Olimpiyat hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen elemelerde mücadele eden ay-yıldızlılar, yarın TSİ 10.00'da ABD ile karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor A Milli Erkek Voleybol Takımı, ABD ile karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement