Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika
Spor

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Çiçek: "(Fenerbahçe Grundig maçı) Rakibimizin ismi ya da gücü bizi kesinlikle korkutmamalı. Yarın oynayacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak ist...

22.10.2013 13:38

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Adnan Çiçek, Fenerbahçe Grundig ile oynayacakları maça ilişkin, "Rakibimizin ismi ya da gücü bizi kesinlikle korkutmamalı. Yarın oynacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Çiçek, Hüseyin Akbaş Spor Salonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımlarının, ligin ilk maçında yarın evinde Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacağını anımsattı.

Sezona iyi ve moralli başlamak istediklerini ifade eden Çiçek, voleybol izleyicisine güzel bir maç izlettirmek istediklerini vurguladı.

"Rakibimizin ismi ya da gücü bizi kesinlikle korkutmamalı" diyen Çiçek, şöyle konuştu:

"Yarın oynayacağımız maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bizim daha önceki yıllardan devam eden bir geleneğimiz var. Bazı özel addettiğimiz maçlara ilişkin olarak bir primimiz söz konusu. Rakam söylemeyeyim, sürpriz olsun. İnşallah takımımız galip gelirse iyi bir prim vermeyi düşünüyoruz. Başarılar diliyorum takımımıza." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement