Açıklıyoruz; Kartal'ın Kalecisi - Son Dakika
Spor

Açıklıyoruz; Kartal'ın Kalecisi

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş camiasında gözler kaleci transferine çevrildi.

11.01.2016 22:12

SPORCOPE ÖZEL HABER- Devre arası transfer döneminde Beşiktaş camiasında gözler kaleci transferine çevrildi. Önce Arsenal'in kalecisi David Ospina adıyla başlayan spekülasyonlar bitmek bilmedi. Dnipro'nun kalecisi Boyko ile de görüştü ancak sonuç alamadı.

Ocak ayının gelmesiyle ara transfer dönemi geldi çattı. Kaleci arayışlarına ara vermeden devam eden Beşiktaş yönetimi, sonunda muradına erdi. Siyah beyazlı yöneticileri, Corinthians'ın 28 yaşındaki Brezilyalı file bekçisi Cassio Ramos'u bu hafta içinde İstanbul'a getirecek.

Cansel Kemiksiz'in irtibata geçtiği 28 yaşındaki kaleci Cassio, "Bu hafta içi İstabul'da olacağım" dedi.

Anlaşmanın sağlanmasının ardından ön protokol imzalanacak.

Cassio'nun kariyeri

28 yaşındaki kaleci futbol hayatına Gremio altyapısında başladı. 2006 yılında ise ilk profesyonel kariyerine de bu Gremip ile başlamış oldu ancak işler yolunda gitmedi. Gremio'da 1. kaleci olarak forma şansı bulamayan Cassio, 2007 yılında PSV'ye transfer oldu. Hollanda devinde 5 sezon kalan Cassio Ramos, Gremio'daki gibi formaya uzak kaldı. Bu dönem içerisinde en çok forma şansını, 2009 yılında kiralık gittiği Sparta Rotterdam'da 15 kez ile buldu.

Cassio Ramos için ülkeye dönüş vakti gelmişti. 2012 yılında Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Corinthias'a transfer olan Cassio, aradığı şansı buldu. Corinthias'ta gösterdiği performans ile alkışlanan kaleci, takımının en önemli oyuncularından biri oldu.

Cansel Kemiksiz

Açıklıyoruz; Kartal\'ın Kalecisi
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Açıklıyoruz; Kartal'ın Kalecisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement