Adana Rize'ye Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Adana Rize'ye Hazırlanıyor

Adana Rize\'ye Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor'a konuk olacak Adanaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

28.03.2013 16:20  Güncelleme: 16:34

PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü saat 16.00'da deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak Adanaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Cezalı oyuncuların yanı sıra sakatlıkların çok olması teknik direktör Levent Eriş'i düşündürürken, A2 takımla oynanan hazırlık maçında kasığında ağrılar hisseden Ümit Tütünci'nin de oynamasının zor olduğu açıklandı. Barış ve Rahman'ın ise tedavileri devam ediyor.

OYUNCULAR BİLGİLENDİRİLDİ

Öte yandan Adanasporlu futbolcular değişen oyun kuralları ve yeni çıkan talimatlarla ilgili Osman Yereşen Tesisleri'nde İl Hakem Kurulu Başkanvekili, aynı zamanda Hakem ve Gözlemci Eğitimcisi Ercüment Tapcı tarafından eğitimden geçtiler.

Teknik heyetin yanı sıra futbolcularında katıldığı eğitimde değişen oyun kuralları, devre arası hakemlere verilen yeni teknik alan talimatları, fauller, hareketler, elle oynama kriterleri ve sportmenlik dışı hareketler eğitim konusu olarak sporculara gösterildi. Tapcı'nın görsel anlatımıyla gerçekleşen eğitimde son müsabakalarında yaşanılan pozisyonların soru ve cevap olarak işlenmesinden hayli memnun olan sporcular, bu tür eğitimlerin sıklıkla olması istedi. Tapcı, Eriş'in yardımcısı ve analizcisi antrenör Namet Ateş'e, futbol oyun kuralları kitabı hediye etti.

DHA(AP/AÖ) FOTOĞRAF - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Rize'ye Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement