Adanaspor, Altınordu Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Altınordu Maçına Hazırlanıyor

Adanaspor, Altınordu Maçına Hazırlanıyor

PTT 1. Ligin 25. haftasında 13 Mart Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

11.03.2016 14:48  Güncelleme: 15:01

PTT 1. Lig'in 25. haftasında 13 Mart Pazar günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon ve taktik çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Turuncu-beyazlı ekip yarın yapacağı antrenmanın ardından İzmir'e gidecek.

Kart cezalıları Emre Uğur Uruç ve Didi kafilede yer almayacak. Takımda, 26. haftadaki Adana Demirspor derbisi öncesi Canberk Dilaver, Mehmet Sak, Fahri Akyol ve Renan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Teknik direktör İpekoğlu, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, İzmir'den puanla dönmek istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Futbolcularımızla hafta başından bu yana çalışmalarımızı disiplin içinde yaptık. Ligin en genç takımı olan Altınordu'nun özellikle hücum bölgesinde etkili oyuncuları mevcut. İç sahada daha iyi bir görüntü çiziyorlar. Genç takımlarda inişler çıkışlar olabilir ancak Altınordu her zaman tehlikeli bir takımdır. Biz de aldığımız güzel sonuçları devam ettirebilmek adına bu karşılaşmaya çıkacağız. Eksiklerimiz var ancak her halükarda sahaya 11 kişi çıkacak. Biz oyuncu kadromuza güveniyoruz. Bu başarıda aslan payı futbolcularımındır. Biz yine sahada az hata yapıp kendi oyunumuzu oynamaya gayret edeceğiz. İzmir'den puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor, Altınordu Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement