Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması - Son Dakika
Spor

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması

"Haftalardır süre gelen şanssızlığımızı deplasmanda kırmak ve kötü günleri sona erdirmek istiyoruz"

25.01.2014 15:14

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Levent Eriş, haftalardır süre gelen şanssızlıklarını Manisaspor deplasmanında kırmak ve kötü günleri sona erdirmek istediklerini bildirdi.

Adanaspor'dan yapılan açıklamaya göre, yarın deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak turuncu-beyazlı takım, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adana ekibinde cezalı Tiago ve sakatlıkları süren Marco ile Cem forma giyemeyecek.

Son çalışmasını Manisaspor tesislerinde yapan Adanaspor'da yeni transfer Kalu Uche'nin lisans işlemleri tamamlandı ve maç kadrosuna dahil edildi.

Takımın son antrenmanında Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'i kapıda karşıladı. İki teknik adam bir süre sohbet ederek, başarı dileğinde bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Manisaspor kulübüne teşekkür etti.

Galibiyet hasretine son vermek istediklerini belirten Eriş, "Kazanan taraf olmak istiyoruz. Uche'nin transfer edilmesi ve Ergin'in yeniden aramıza katılması ile güç kazandık. Haftalardır süre gelen şanssızlığımızı deplasmanda kırmak ve kötü günleri sona erdirmek istiyoruz. Telafisi olmayan haftaları iyi şekilde atlatarak sıralamada yukarılara çıkma düşüncesindeyiz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor Teknik Direktörü Eriş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement