Adnan Güngör'den Eleştirilere Yanıt - Son Dakika
Spor

Adnan Güngör'den Eleştirilere Yanıt

Adnan Güngör\'den Eleştirilere Yanıt

Samsunspor'a transferi gündemde Adnan Güngör, sosyal ortamda kendisine karşı yapılan eleştirilere basın toplantısıyla cevap verdi.

27.06.2013 13:48  Güncelleme: 17:39

Karşıyaka ile sözleşmesi sona eren ve Samsunspor'la görüşmelere başlayan Kırmızı Beyazlıların eski kaptanı Adnan Güngör, Sosyal ortamda bazı taraftarların kendisine yönelik yaptığı eleştirilere anlam veremediğini belirten Adnan Güngör, "Ben Samsunspor'u en kötü zamanında bile bırakmadım. Samsunspor'un şampiyon olup Süper Lige çıktığı sezon 200 bin TL'lik alacağımı yok saydım Kulübün o dönemki başkanı Erkut Tutu'ya bunu herkes sorabilir" dedi.

Samsunspor'dan Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde basında çıkan, "Hayallerimin takımına transfer oldum" sözünü kullanmadığını ifade eden Adnan Güngör, "Ben babamı 13 yaşında, 19 yaşında da amcamı kaybettim. İkisi de Trabzonspor taraftarıydı ve benim Trabzonspor forması giymemi çok istiyorlardı. Ancak bunu görmek onlara nasip olmadı. Ben de, babamın ve amcamın hayalini gerçekleştirdiğimi söyledim. Ben Samsun'da doğdum, Samsun'da büyüdüm ve Samsun'da öleceğim. Ben tüm yatırımlarımı Samsun'a yapıyorum. Ben tatillerimi Samsun'da geçiriyorum. Samsunsporluluğumu kimse tartışamaz. Gittiğim takımlarda sırtımda hep 55 numaralı forma vardı" diye konuştu.

Kırmızı Beyazlı kulübün yöneticileri ile görüşmelerinin de sürdüğünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adnan Güngör'den Eleştirilere Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement