Akhisar Belediyespor'da Forma Savaşı - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor'da Forma Savaşı

Akhisar Belediyespor\'da Forma Savaşı

Akhisar Belediyespor'da forma savaşı Spor Toto Süper Lig'de dev bütçeli rakiplerini sollayarak üçüncü sıraya yerleşen Akhisar Belediyespor'da pazar günü Manisa'da oynanacak Medipol Başakşehir maçı öncesi futbolcuları hırs bastı.

18.02.2016 17:56

Akhisar Belediyespor'da forma savaşı

Spor Toto Süper Lig'de dev bütçeli rakiplerini sollayarak üçüncü sıraya yerleşen Akhisar Belediyespor'da pazar günü Manisa'da oynanacak Medipol Başakşehir maçı öncesi futbolcuları hırs bastı. Ara transferde kadroya dahil edilen Vaz Te, Alper, Soner ve Muğdat'ın yükselen form grafiği, Grbic'in iyileşip takıma dönmesi, Merter'in cezasının sona ermesiyle takımda müthiş bir forma savaşı başlarken, Teknik Direktör Cihat Arslan Başakşehir randevusuna nasıl bir 11 çıkaracağını kara kara düşünmeye başladı.

Bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihat Arslan, Başakşehir'le üst sıraları yakından ilgilendiren bir maç oynayacaklarını belirterek, İşimiz zor ancak tek hedefimiz galibiyet dedi. Başakşehir'in kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunun altını çizen Arslan, Sıralamadaki yerimizi koruyabilmek için kazanmak zorundayız ifadesini kullandı.

Ankara'daki bombalı saldırıya da değinen genç teknik adam, Çok üzgünüz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, milletimizin başı sağolsun. Bu milletin ferdi ve Akhisar Belediyespor teknik direktörü olarak camiam adına üzüntülerimi ve taziyelerimi bildiriyorum. Gerçekten ateş bizi de yaktı ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor'da Forma Savaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement