Akhisar Belediyespor- Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Akhisar Belediyespor- Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor- Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında ağırladığı Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.

15.03.2014 20:01  Güncelleme: 21:11

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında ağırladığı Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İki devresi farklı bir maç izledik. İlk yarıda Antalya çok iyi oynadı. İlk yarıda buna bir çözüm bulamadık. İkinci yarı da farklı oldu. Biz daha çok hücum oynadık daha fazla mücadele şeklinde geçti. Gol olmadı. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Emrah'a da geçmiş olsun diyorum. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur" diye konuştu.

Mücadeleci bir maç oynadıklarını belirten Kenan Özer, "İlk yarı Antalya bizden daha iyi oynadı ama ikinci yarı biz daha üstün oynadık. Maçın hakkı beraberlikti. Ligin sonuna doğru daha üst seviyelere çıkacak potansiyelimiz var. Biz artık her hafta final maçına çıkıyoruz. Maçın genelinde Antalya bizden daha çok topa sahip oldu. Birer puan aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız her puan bizim için önemli" dedi.

Zor bir maç olduğunu ifade eden Sesar, "Medical Park Antalyaspor'un bizden daha iyi oynadığını söyleyebilirim. İlk yarı takım olarak iyi oynayamadık. Birer puan aldık. Önümüzdeki maç için hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ

İlk yarıda maçın istedikleri gibi geçtiğini belirten Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Osman Akyol, "Aslında ilk yarı tam bizim istediğimiz gibi geçti. Pozisyonları da bulduk, bir topumuz da direkten döndü. İkinci yarı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maç 0-0 bitti. Bu maç hakkında söylenecek çok da fazla bir şey yok. Bu haftayı unutup önümüzdeki maça bakacağız" şeklinde konuştu.

Joseph Boum ise şunları söyledi:

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın taktiği olarak topu kendimizde saklamayı uygun gördük. Biz final maçları oynuyoruz. Bütün maçları kazanmak zorundayız."

Antalyasporlu oyuncu Isaac da, "Oyuna iki takımda temkinli başladı. Biraz da şans bizim yanımızda olsaydı vurduğum top direkten dönmez ve gol olurdu. Biz takım olarak burayı hak etmiyoruz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar Belediyespor- Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement