Almanya Grand-Prix'i, Formula 1 Takviminden Çıkarıldı - Son Dakika
Spor

Almanya Grand-Prix'i, Formula 1 Takviminden Çıkarıldı

Almanya Grand-Prix'si, Formula 1 takviminden resmen çıkarıldı. Formula 1 komisyoneri Ecclestone, "Bir daha Almanya ile kontrat yapacağımızı sanmıyorum." dedi.

20.03.2015 23:30  Güncelleme: 10:57

Almanya Grand-Prix'sinin Formula 1 takviminden çıkarılması, organizasyon tarafından resmi olarak açıklandı. Geçmiş yıllarda Almanya olarak Hockenheim'ı ve Avrupa olarak Nürburgring'i düzenleyen "Avrupa'nın en büyük ekonomisi", böylece yarış takviminden tamamen çıkmış oldu.

"BİR DAHA KONTRAT YAPMAYACAĞIZ"

Formula 1 komisyoneri Bernie Ecclestone, 100 milyon dolarlık rüşvet davası nedeniyle Almanya'da tartışılır hale gelmişti. Son gelişmeler üzerine yorum yapan Ecclestone; "Bir daha Almanya ile kontrat yapacağımızı sanmıyorum. Son yaşanan olaylar, Formula 1'in marka değeri açısından tam bir felaketti." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Avrupa'nın en büyük iki ekonomisi olan Almanya ve Fransa, 1955'den sonra ilk kez Formula 1 takviminde yer almadı.

Almanya Grand-Prix\'i, Formula 1 Takviminden Çıkarıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Almanya Grand-Prix'i, Formula 1 Takviminden Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • JOH : Dahaaa durrr heryerde darbe yiyeceksin almanyaaaa... Gezi olaylarinla basladinn.. Turk medyasi ensenizdeee 4 2 Yanıtla
  • Doğrucu: İstanbul park var gelin 5 0 Yanıtla
  • Demokrat: F1 zaten bir show. Olsa nolur olmasa nolur. 1 0 Yanıtla
  • Hakan: ralli varken, f1 traktörleri mi izlenir, peh. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement