Ankaraspor, Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Spor

Ankaraspor, Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile Sözleşme İmzalandı

Ankaraspor, Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile Sözleşme İmzalandı

Ankaraspor, Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile sözleşme imzalandı.

08.06.2013 19:22

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, transfer çalışmalarına Süper Lig parolasıyla başlayan mavi-beyazlı ekibin, teknik direktör Osman Özköylü ve Ragıp Başdağ'ın ardından Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, Elazığspor'da 2, Kayseri Erciyesspor'da ise 1 kez şampiyonluk yaşayan golcü oyuncu Göksu Türkdoğan ile bir, geçen sezon Bucaspor forması giyen defans oyuncusu Fahri Akyol ile iki yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Kulüp genel menajeri Ender Yurtgüven, transfer çalışmalarının son sürat devam ettiğini, bu sezon kendilerini Süper Lig'e taşıyabilecek bir oyuncu kadrosu kurmak için hummalı bir çalışma içine girdiklerini kaydetti.

Göksu Türkdoğan ise önemli bir kulübe geldiğini belirterek, "Son 3 yıldır üst üste şampiyonluklar yaşadım. İnşallah 4'üncü şampiyonluğu burada yaşayacağım. Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile  tekrar çalışacak olmaktan çok mutluyum. Kendisi her zaman hedefe ve başarıya koşan bir teknik adam. Burada çok iyi bir ekip kuruluyor. Umarım sezon sonunda bu takımı Süper Lig'e taşırız ve Ankaraspor camiasına, taraftarına ve Ankara halkına bu sevinci tattırırız" ifadelerini kullandı.

Fahri Akyol da "Buraya geldiğim için mutluyum. İnşallah hayırlı bir sezon geçirir ve takımımızı Süper Lig'e taşırız" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankaraspor, Göksu Türkdoğan ve Fahri Akyol ile Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement