Arsenal, Güçlü Aston'a Konuk Oluyor - Son Dakika
Spor

Arsenal, Güçlü Aston'a Konuk Oluyor

Arsenal, Güçlü Aston\'a Konuk Oluyor

Ligde bir türlü istediklerini gerçekleştiremeyen Wenger'in öğrencileri, Villa Park'ta galibiyet istiyor.

19.09.2014 12:48

Premier Lig'in son üç haftasından sadece üç puan toplayan Arsenal, lige müthiş bir başlangıç yapan Aston Villa ile kozlarını Villa Park'ta paylaşacak.

Geçtiğimiz hafta son şampiyon Manchester City karşısında son dakikalarda gelen golle sahadan beraberlikle ayrılan Aston Villa, hafta içi Şampiyonlar Ligi maçında Borussia Dortmund'a da boyun eğmişti.

Ev sahibi Aston Villa ise, Liverpool deplasmanında yıldız isim Abgonlahor'un golüyle Anfield Road'da büyük bir sürprize imza atmıştı.

ÇOK SAKAT VAR!

Aston Villa ligde henüz mağlubiyeti olmamasına rağmen sakatlıklarla hala başı dertte. Geçtiğimiz sezon 29 gol atan Benteke'nin yanı sıra Kozak da takımla idmanlara daha yeni çıkmaya başladı.

Arsenal'de de Aston Villa gibi önemli isimlerin sakatlıkları devam ediyor. Sezon başında ayağını kıran Oliver Giroud'la birlikte Mathieu Debuchy ve Walcott'un sakatlıkları henüz geçmedi. Arsenal'in ortasahadaki yıldızı Jack Wilshere'in sakatlığı atlatması yüzleri gülsürmesine rağmen, genç futbolcunun Aston maçında forma giyeceği kesin değil.

Wenger hafta içi yaptığı açıklamada, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını ve takımın artık kazanmaya başlayacağını iddia etmişti.

MUHTEMEL 11'LERAston Villa: Guzan, Hutton, Baker, Senderos, Cissokho, Westwood, Delph, Cleverley, Richardson, Weimann, Agbonlahor

Arsenal: Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Cazorla, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Sanchez, Welbeck

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal, Güçlü Aston'a Konuk Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement