"Avrupa Hedefimize Ulaşacağız" - Son Dakika
Spor

"Avrupa Hedefimize Ulaşacağız"

"Avrupa Hedefimize Ulaşacağız"

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Kasımpaşa maçında kazanan taraf olacaklarını söyledi.

26.03.2013 14:50  Güncelleme: 14:53

– BURSASPOR Genel Sekreteri İlhan Uslu, Kasımpaşa maçında kazanan taraf olacaklarını söyledi, "Avrupa hedefimize ulaşacağız" dedi.

İlhan Uslu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kasımpaşa'nın iyi takım olduğunu ancak Bursaspor'un da iyi oynadığını belirten İlhan Uslu, "Futbol kalitesi maçtan maça değişiyor. Ama futbolcularımız ve teknik heyetimiz bu maçın önemini biliyor. Kazanan biz olacağız ve Avrupa hedefine ulaşacağız" diye konuştu.

"HAKEMLER BİZİ ETKİLEMEZ"

İlhan Uslu, "Hakem kararları maçı etkiler mi? Bundan çekiniyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Sen Bursaspor'sun, hakemi de yeneceksin. 1 atacaklarsa 2 atacaksın. Bu anlayışı yerleştirebiliyorsak, hakemler bizi etkilemez. Şanssızlıklar olabilir, ama biz iyi oynadıktan sonra hakemi de yeneriz diyemiyorum. Onların art niyetli olduklarına da inanmak istemiyorum. Bizim söylediğimiz yapılan hatalarla alakalı, art niyetle alakalı değil. Olmamasını diliyoruz."

"YOĞUN BİR YIL OLACAK"

50'inci yıl projeleriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten İlhan Uslu, bu konuda şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz hafta köy okulu ziyaretimiz oldu. Bu hafta da bir okula gitmeyi düşünüyoruz. Nisan ayı içinde Bursaspor fotoğraf sergimizi gerçekleştireceğiz. Mayıs ayında timsah yürüyüşü ile ilgili çalışmamız olacak ve şampiyonluk etkinlikleri olacak. Haziran'da da konser ve ay sonunda da bir balo düşünüyoruz. Değişik etkinlikler olacak. Bunları tüm yıla yayıyoruz. Yoğun bir yıl yaşacağız."

"BATALLA DA GELDİĞİNDE YILDIZ DEĞİLDİ"

Yeni sezonda yıldız transfer olup olmayacağı yönündeki soruya ise İlhan Uslu, şu karşılığı verdi:

"Yıldızdan yıldıza fark var. Yıldız olabilecek transfer önemli. Bu alt yapıdan da dışarıdan da olabilir. Batalla, bize geldiğinde yıldız değildi. Böyle bir transfer olduktan sonra yapılır. Alt yapının çok iyi araştırılması lazım. A-2'ye gelene kadar çok iyi futbolcular var A takıma adapte edemiyorduk. İnşallah bu yıl bunları da başarırız. Kanatlarda sıkıntı var. Bunları alt yapıdan çözersek uzun süre Bursaspor'un sıkıntısı olmaz."

"BURSASPOR ENGELLENMEK İSTİYOR"

Reklam konusunda bazı sıkıntıların yaşandığını, şirketlerin üst düzey yönetimden onay çıkmadığını belirten İlhan Uslu, son olarak şunları söyledi:

"Belli aşamaya geliyor. Sonra nedense üst düzey yönetimden onay çıkmıyor. Bu yöneticilerin tamamı, İstanbul takımlarını tutuyorlar. Şahsi kanaatim Bursaspor bu şekilde engellenmek isteniyor. Taraftarların kulübe destek olan firmalara sempatisi oluyor. Bunu da akıllı olan kullanıyor. Bursaspor artık Türkiye'yi aşan dünya markası. Bursaspor'a ne kadar değer verdiklerini görüyoruz. Maalesef global şirket olduklarını iddia eden Bursa firmaları bunları görmüyorlar. Görürlerse kazanacaklar. Diğer firmalara da çok teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Avrupa Hedefimize Ulaşacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement