Aziz Yıldırım Ne Yaptı? - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Ne Yaptı?

Aziz Yıldırım Ne Yaptı?

Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin, olaylı maçı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile birlikte izledi ve izlenimlerini yazdı.

11.03.2014 11:51

Tatil edilen Trabzonspor- Fenerbahçe maçını Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte izleyen gazeteci Alaattin Metin, Yıldırım'ın maç esnasında neler yaptığını ve sarı-lacivertli takımın soyunma odasına gitmesinin ardından ne direktifler verdiğini yazdı.

Fenerbahçe İstanbul'da!

İşte Metin'in o yazısı...

Başkan Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu ile birlikte maçı FB TV'de izledik. Bir haftadır takımla yatıp kalkan Yıldırım galibiyetten çok emindi. Rahattı... Fenerbahçe'nin gol attığı pozisyondan önce "İlk kez akıllı atağa çıkıyoruz" dedi. ve Emenike'nin golü gelince de yüzü güldü. Daha farklı skor da bekliyordu. Taş yağmuru altında oynanan maçta hakem oyunu ilk kez durdurduğu vakit, Bülent Yavuz'u aradım... "Mükemmel maç yönetiyor. Tribünlere anons yaptırdı. Kaptanı yanına çağırıp, uyardı ve 'Bir daha olursa maçı oynatmam' dedi" diye bilgi verdi. Sonra maç tatil edildiği vakit, kural gereği soyunma odasına giren hakemin çıkmayacağını cümle alem söyledi. Hakem soyunma odasına girince Başkan Aziz Yıldırım, şeref tribününde oturan yöneticileri arayarak, "Topluca soyunma odasına gidin, hep beraber olun" dedi... Takım stattan ayrılıncaya kadar dakika dakika takımla ilgilendi. Hatta "Polis ne derse, ne zaman güvenliği sağladığını söylerse o zaman stattan ayrılın..." talimatını verdi.

Alaattin Metin - Akşam

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Ne Yaptı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement