Başkan Furyası Tak Dedirti - Son Dakika
Spor

Başkan Furyası Tak Dedirti

Başkan Furyası Tak Dedirti

Trabzonspor'da Sebahattin Çakıroğlu'nun istifası sonrasında yaptığı açıklamalar camiada deprem etkisi yarattı.

06.12.2013 23:31  Güncelleme: 08:38

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında göreve gelen yönetim kurulu aradan 6 ay gibi kısa süre geçmesine rağmen tel tel dökülüyor. Bordo-mavili yönetimde tepkini tek bir nedeni var o da tek adamlılık…

Sadri Şener başkanlığındaki Trabzonspor'da alınan olağanüstü genel kurul kararından sonra 25 Mayıs'ta yapılan 5 adaylı olağanüstü genel kurulda İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında oluşan yönetim kurulunda aradan geçen 6 aylık süreçte sular bir türlü durulmuyor. İlk toplantıda istifalarını istediği Osman Aslan ve İrfan Coşkun'un istifasından sonra yedeklerden gelenlerle yoluna devam eden Hacıosmanoğlu, muhalefetten çok kendi içinde ki sıkıntılarla uğraşıyor.

Hacıosmanoğlu, en büyük sarsıntıyı Ekim ayında Asbaşkan Ali Kemal Başaran'ın tüm yetkilerini bırakması ile yaşadı. Başkan bu istifadan iki hafta sonra Başaran'ın istifasını kabul etmeyerek görevine devam etmesi konusunda ikna etti. Trabzonspor'da görev paylaşımı vardı ama yönetim kurulunun bir araya gelememesinin sıkıntıları yaşanıyordu. Bu sıkıntılar kulübün siyasi konjektöre kayması ile yönetim kurulunda ve kamuoyunda dayanılmaz hal aldı.

Trabzonspor'un kulüp performansı ve ekonomik konumunda tek başına hareket eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan işlerinin gereği kişisel beklentileri olan ve Trabzonspor etiketini kullanmaya çalışanların önünün kesilmesi gelişmelerin üzerinde tuz biber etkisi yaptı. Bir ölçüde herkes Trabzonspor etiketi ile yol almaya çalıştı ve başkanın bunlara izin vermeyerek sadece kişisel olarak AK Parti'nin girdabına kapılarak işlerini görmeye çalışması bardağı taşırdı.

Daha önce istifa edenlerin hükmü olmamasına rağmen Sebahattin Çatıroğlu'nun çıkışı Trabzonspor'da yeni sıkıntıları da beraberinde getireceğinin habercisi oldu. 15 Aralık ta seçimsiz yapılacak genel kurul öncesinde yaşanan bu gelişme Trabzonspor'un başını ağırtacak gibi. Çakıroğlu'nun çıkışının Hacıosmaoğlu'nun elini zayıflattığı gerçeğinden yola çıkarsak Trabzonspor yönetim kurulunun Avrupa kupası dışında ligde ve kupada ki görüntüsü genel kurul habercisi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement