Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika
Spor

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu: "İlk maçın verdiği sıkıntılar oldu. Çok basit hatalar yaptık ve kaçırdığımız sayılar oldu" Galatasaray Antrenörü İncesu: "Kazandığımız için mutluyuz...

17.11.2013 15:20

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, sezonun ilk haftasında 84-60 yenildikleri Galatarasay maçına ilişkin, "İlk maçın verdiği sıkıntılar oldu. Çok basit hatalar yaptık ve kaçırdığımız sayılar oldu" dedi.

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerinin ve rakibinin gücünü bildiklerini, güçlü bir takım karşısında 60 sayı ürettiklerini söyledi.

"Daha önce oynadığımız maçlarda da Galatasaray ile iyi mücadele ettik" diyen Aksu, "Bu maçta da bana göre iyi mücadele oldu. İlk maçın verdiği sıkıntılar oldu. Çok basit hatalar yaptık ve kaçırdığımız sayılar oldu. Bundan sonraki süreçte daha iyi hazırlanacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Aksu, takımın kenti iyi temsil edeceğini belirterek, taraftarlarına takıma destek vermeleri çağrısında bulundu.

Galatarasay cephesi

Galatasaray Antrenörü Sedat İncesu ise Süper Lig'in ilk maçını kazandıkları için mutlu olduklarını anlattı.

Kardemir Karabükspor'un ligin kuvvetli takımlarından olduğuna işaret eden İncesu, "Bu yıl ligi iyi yerde bitireceklerine inanıyorum. Güzel karşılaşma oldu. İki takımda da milli takımın temelini oluşturan oyucular var. Bütün kulüp ve camiamıza hayırlı sezon diliyorum. Kazandığımız için mutluyuz" ifadesini kullandı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement