Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu: "Kaybettiğimiz her top kendi potamıza skor olarak döndü ve dolayısıyla bugün kazanmamız gereken bir maçı kaybettik"

21.12.2013 18:52

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Canik Belediye'ye uzatmalarda 70-67 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, kaybettikleri her topun kendi potalarına skor olarak döndüğünü, bu nedenle de kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetinden dolayı Canik Belediye takımını kutladı.

Canik Belediye'nin oyuncularının büyük fedakarlıklar yaparak maçı kazanmasını bildiklerini belirten Yıldızoğlu, "Canik Belediye maçta çoğu zaman üstünlük kurdu. Ribaundlarda ilk defa uzun bir aradan sonra kaybettik. 8 sayılık bir ribaund farkı oluştu. Aynı şekilde çok sayıda top kaybımız oluştu"dedi.

İyi başladıkları bir maçta erken oyuncu değişikliği yapmalarının hata olduğunu vurgulayan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün bizim yaptığımız hataların başında top kayıpları var. Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımın bu tip top kayıpları yapma lüksünün olmaması gerekirdi. Maalesef top kayıpları sonuca etki etti. Kaybettiğimiz her top kendi potamıza skor olarak döndü ve dolayısıyla bugün kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. İstikrarlı bir takım olmamız gerekiyor.  Bugün maalesef kaybeden taraf olduk. Bu, bizim için kötü sinyal. Çalışıp düzeltme yoluna gideceğiz."

Canik Belediye Başantrenörü Ekin Baş ise basın toplantısına katılmadı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement