Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: "İki farklı devreden oluşan bir maç oldu.

26.01.2014 20:59

Beko Basketbol Ligi 16. hafta karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 87-63 yenen Fenerbahçe Üker'de başantrenör Zeljko Obradovic, iki farklı devreden oluşan bir maç oynadıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, "İki farklı devreden oluşan bir maç oldu. İlk yarıda hatalar yaptık, ikinci yarı ise tamamen farklı oynadık. İlk yarıda rakibimizin ribaunt almasına izin verdik, top kayıpları yaptık. İkinci yarıya ise çok iyi başladık. Rakibimizi üçüncü periyotta sadece 6 sayı atabildi" dedi.

Farkın açılmasının ardından genç oyunculara şans verme fırsatı yakaladığını aktaran Obradvic, herkese süre verebildiği maçları çok sevdiğini belirterek, "Önümüzde bizi bekleyen çok önemli maçlar var. Her zaman iyi oynayıp, iyi sonuçlar elde etmek istiyorsak, anahtar konu; tabii ki savunma olacaktır" ifadelerini kullandı.

Sırp teknik adam, THY Avrupa Ligi'nde EA7 Emporio Armani ile yapacakları maçın da kendileri için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.

Sarı-lacivertli genç oyuncu Metecan Birsen ise açıklamasında, "Maçta iyi mücadele ettik. İkinci yarıda tempoyu artırdık ve fark oluştu. Genç oyuncular olarak çok şanslıyız ve süre alıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Babaoğlu: "Üçüncü periyotta çok kötü oynadık"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu, özellikle üçüncü çeyrekte sergiledikleri kötü oyunun farkın açılmasına neden olduğunu kaydetti.

Geride kalan haftada Galatasaray Liv Hospital'a karşı da kafa kafaya oynamalarına karşın yaptıkları küçük hataların oyunun kırılmasına neden olduğunu ifade eden Babaoğlu, "Bugün maç biraz erken koptu. Bu tip maçlarda, hücumda yaptığınız küçük hataların savunmada faturası ağır alıyor. Özellikle üçüncü periyotta çok kötü oynadık" değerlendirmesinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Altan Erol da yaptığı açıklamada, takım olarak üçüncü periyotlarda yaşadıkları sıkıntının Fenerbahçe Ülker karşısında da sürdüğünü dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement