Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund'u 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund'u 2-0 Yendi

Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund\'u 2-0 Yendi

Bundesliga'nın 6. haftasında Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup etti.

01.10.2016 21:58

Almanya Bundesliga'nın 6. haftasında Bayer Leverkusen ile Borussia Dortmund karşılaştı. BayArena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Leverkusen, 2-0'lık skorla kazandı.

6 ŞUTTA 2 GOL

Leverkusen, 10. dakikada Admir Mehmedi ve 79. dakikada Javier Hernandez ile güçlü rakibi karşısında galibiyete ulaştı. Maç boyunca %70 ile top sahip olan ve oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran, kornerlerde 7'ye 1 üstünlüğü olan Dortmund, 9 şutta golü bulamadı. Leverkusen ise kontrataklarda çok etkili oldu ve kaleyi tutan 6 şuttan 2'sinde golü bulmayı başardı.

TÜRKLERİN GECESİ

Leverkusen'de forma giyen Milli yıldızlarımız Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu, maça ilk 11'de başladılar ve 90 dakika sahada kaldılar. Dortmund'da Nuri Şahin ve Emre Mor maça yedek kulübesinde başlarken, Emre Mor 46. dakikada Christian Pulisic'in yerine oyuna dahil oldu. Emre Mor, kalabalık Leverkusen savunması karşısında etkili olmakta çok zorlandı.

Bu sonucun ardından Leverkusen 10 puana yükselirken, Dortmund 2. mağlubiyetini alarak 12 puanda kaldı. Dortmund, gelecek hafta Hertha Berlin'i sahasında ağırlayacak. Leverkusen ise Werder Bremen'e konuk olacak.

.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund'u 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement