Behrami'nin Ameliyatı Ertelendi - Son Dakika
Spor

Behrami'nin Ameliyatı Ertelendi

Behrami\'nin Ameliyatı Ertelendi

Ayak parmağından yaşadığı ciddi sakatlık sonrasında takımını uzun bir süre yalnız bırakacak olan Valon Behrami ameliyat kararını erteledi.

11.01.2014 15:06

Napoli kulübünden yapılan açıklamaya göre ayak parmağından yaşadığı sakatlık sonrasında takımdan 1.5 ay ayrı kalacağını açıklayan ve ameliyata ihtiyacı olduğu söyleyen Valon Behrami'nin ameliyat yerine başka tedavi yöntemlerini deneyeceği belirtildi.

Geçtiğimiz gün testler için Almanya'ya giden ve parmağında kırık olmadığı ortaya çıkan Behrami'nin sol ayak parmağının eklemlerindeki bağ dokusunun zarar gördüğü ve bu nedenle ameliyat yerine başka rehabilitasyon yollarını deneyeceği açıklandı.

İsviçre Futbol Federasyonu'nun resmi sitesine ameliyat olacağını ve Napoli'den 6 hafta boyunca uzak kalacağını açıklayan Valon Behrami'nin bu duruma fazlasıyla sevindiği ve moralinin yerine geldiğini söyleyen menajeri oyuncunun daha kısa bir sürede takıma dönebileceğini belirtti.

Yine de uzman bir doktorun tekrar kontrol edeceği Valon Behrami için uzun vadede ameliyat kararını tekrar alınabileceği bildiriliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Behrami'nin Ameliyatı Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement