Belfodil Inter'den Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Belfodil Inter'den Ayrılıyor

Belfodil Inter\'den Ayrılıyor

Sezon başında Parma’dan Inter’e büyük umutlarla transfer olan Ishak Belfodil beklediğini bulamayınca ayrılmayı düşünmeye başladı.

18.12.2013 19:46

Inter'e transfer olduktan sonra yeni teknik direktör Walter Mazzarri'nin rotasyonunda kendisine yer bulamayan Ishak Belfodil, Inter teknik ekibiyle görüşerek daha çok oynamak istediği bildireceğini ve olumsuz yanıt alırsa çözümü ayrılmakta bulabileceğini söyledi.

"Thohir bana güveniyor"

Ülkesi Cezayir'de bir ödül alan ve burada Le Buteur'le haber ajansı APS'ye konuşan Belfodil, "Sadece daha sık oynamayı umuyorum. Bu aralar ne yazık ki fazla oynama şansı bulamadım. Transfer dönemi yaklaşıyor ve kulüple konuşmam gerekiyor. Zira Dünya Kupası'nda mücadele edebilmem için oynamam gerekiyor" dedi.

Inter'de mutlu olduğunu ve ayrılmak istemesinin kulüple hiçbir alakası olmadığını söyleyen Cezayirli forvet, "Milli takımdaki hocam Dünya Kupası için risk altında bulunduğumu söylerken kendi açısından son derece haklı. Eğer düzenli oynamazsam orada da iyi performans göstermem zor. Transfer dönemi durumum için bir çözüm olabilir" şeklinde konuştu.

Bu sezon Inter formasıyla Serie A ve İtalya Kupası'nda sadece 10 maça çıkan Ishak Belfodil'in durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Belfodil Inter'den Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement