Beşiktaş'tan Kolarov Hamlesi! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Kolarov Hamlesi!

Beşiktaş\'tan Kolarov Hamlesi!

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor.

13.07.2017 10:05

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği yaşanıyor. Marcelo Guedes'in dün Lyon ile anlaşmasının ardından siyah-beyazlı kulüp 8.5 milyon Euro'luk önemli bir transfer gelirinin sahibi olacak. Böylece Teknik Direktör Şenol Güneş'in sol ayaklı stoper talebinin gerçekleşmesi çok yakın. Siyah-beyazlı yönetim, daha önce prensipte anlaştığı Aleksandar Kolarov transferini 4 milyon Euro bonservis karşılığında bitirmek üzere…

City'nin hocası Pep Guardiola, yeni sezonda Kolarov'u kadroda görmek istemiyor. Beşiktaş yönetimi, Sırp futbolcunun menajerine 1 hafta süre içinde imzaların atılması gerektiğini belirtti. Senelik ücret konusunda ufak tefek pürüzlerin giderilmesinin ardından 31 yaşındaki savunmacının imza atması bekleniyor. Böylece siyah-beyazlılar, Pepe'den sonra bir dünya yıldızını daha transfer edecek.

Kolarov, 2016-2017 sezonunda City formasıyla 39 maçta forma giydi. Sırp futbolcu, bu maçların 23'ünde stoper oynadı. Öte yandan Beşiktaş yönetimi, diğer stoper adaylarını da yedekte tutuyor. Mangala ve Vida ile daha önce görüşen Kara Kartal, son olarak Chelsea'nin kiralamak istediği Zouma'yı da listeye aldı. Şenol Güneş'in tercihine göre stoper transferi 10 gün içinde netlik kazanacak.

(Sözcü)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Kolarov Hamlesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement