Beşiktaş Taraftarından Querasma'ya Destek - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Taraftarından Querasma'ya Destek

Beşiktaş Taraftarından Querasma\'ya Destek

Beşiktaşlı bir grup taraftar Quaresma'nın tekrar takıma dönmesi için Akaretlerde bulunan Beşiktaş Kulübü önünde eylem yaptı.

27.10.2012 18:10

Beşiktaşlı bir grup taraftar Quaresma'nın tekrar takıma dönmesi için Akaretlerde bulunan Beşiktaş Kulübü önünde eylem yaptı.

Teknik direktör Samet Aybaba ve yönetimin kadroda düşünmediği Ricardo Quaresma için toplanan taraftarlar, Portekizli oyuncu için tezahüratlar yaptı. Beşiktaş taraftarlarının kulüp binasının bulunduğu plazaya girmesine güvenlik görevlileri izin vermedi.

Taraftarlar adına bir açıklama yapan ve kendilerini bağımsız Beşiktaş taraftarı diye adlandıran grubun sözcüsü İbrahim Güneş, Quaresma'nın takıma dönmesi gerektiğini belirterek, "Bizim için söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır. Buradaki toplanma amacımız, Beşiktaş Kulübü'nden para alan futbolcunun bu kadar haksızlığa uğraması. Yönetimden istediğimiz tek şey bu futbolcuyu bir şekilde ya parasını verip göndersinler ya da takıma çıkarıp oynatsınlar. Bizim amacımız bu" ifadelerini kullandı.

Böyle bir haksızlığa karşı olduklarını dile getiren Güneş, "Biz bu yapılanların karşısında olduğumuz için kendi taraftarımız karşısında Quaresmasporlu olarak biliniyoruz. Biz Quaresmasporlu değiliz. Bizim tek amacımız Beşiktaş futbolcusuna yapılan haksızlık. Bu futbolcuyu taraftar getirdi taraftar gönderir. Her yönetici birbirinden habersiz. Basında sürekli yem olarak Quaresma konusu gündemde. Bize eski başkan Yıldırım Demirören'den hesap soracak bir yönetim lazım. Bizim amacımız Demirören'in, 8 yıllık Beşiktaş'ı batıran yönetimine hesap sorulması" diye konuştu.

Beşiktaş Plaza'nın karşısındaki parkta basın açıklaması yapan taraftarlar daha sonra ellerindeki pankartları açarak dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Taraftarından Querasma'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement