Beşiktaşlı Yönetici Seyit Ateş'ten Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Yönetici Seyit Ateş'ten Çarpıcı Açıklamalar

Beşiktaşlı Yönetici Seyit Ateş\'ten Çarpıcı Açıklamalar

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçında rakiplerinden daha iyi olduklarını ancak Bordo-mavililerin hakemin yanlarında olması sayesinde kazandığını söyledi.

23.04.2012 15:50

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçında rakiplerinden daha iyi olduklarını ancak Bordo-mavililerin hakemin yanlarında olması sayesinde kazandığını söyledi.

Kartalhaber.com isimli internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Beşiktaş'ın 2.'lik şansının matematiksel olarak sürdüğünü söyleyerek, "Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı Beşiktaş gibi oynarsak 3 maçta 9 puan alırız. 2.'lik zor gözüküyor ancak 3. olan takım direkt UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor. Biraz toparlanmamız lazım. Beşiktaşlı olarak gönlümüz her zaman Beşiktaş'ın zirvede olmasından yana" dedi.

"BEN GÖRDÜM AMA HAKEM GÖREMEDİ"

Siyah-beyazlı yönetici, Süper Final'in ilk iki maçını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini belirterek, "Trabzonspor maçında Halil'in ofsaytta olduğunu ben tribünden gördüm ancak hakem göremedi. Galatasaraylı yöneticiler dün çıkmış futbol şansından bahsediyor. Keşke bizim maçtan sonra çıkıp maçı hakem sayesinde kazandıklarını söyleselerdi. O maçta aldıkları galibiyet nedeniyle hakem Hüseyin Göçek'e teşekkür etmeleri lazımdı. Biz iyi oynamıyoruz. Ancak Trabzonspor bu haftaki maçta bizden daha kötüydü.

Hakem yanlarında olmasa kazanamazlardı" diye konuştu.

Yıllar önce Adnan Polat Galatasaray başkanıyken bir konuşmaya şahit olduğunu dile getiren Seyit Ateş, "Polat'ın yanında Fenerbahçeli eski yönetici Mahmut Uslu vardı. Uslu, Polat'a "Orta hakemlerle niye uğraşıyorsunuz? Yan hakemlerle ilgilenin yeter" demişti. Uslu'nun sözünün doğruluğu bugünlerde daha iyi anlaşılıyor" açıklamasında bulundu.

"BEN FUTBOLU BİLEN BİR ADAMIM"

Beşiktaş yönetiminde herhangi bir görev tanımlaması olmamasının nedenini açıklayan Ateş, "Ben futbolu bilen bir adamım. Futbolla ilgili bir görev verilmeyince yönetim kurulu üyesi olarak kalmayı doğru buldum. Böyle olmak beni rahatsız etmiyor. Beşiktaş'a her noktada hizmet vermek bana zevk veriyor" ifadesini kullandı.

"NECİP'İ BEŞİKTAŞ'A BEN GETİRDİM"

Ayrıca Ateş, Necip'in Beşiktaş'a gelmesiyle ilgili olarak ta, "Necip'i Beşiktaş'a ben getirdim. Bayrampaşa Yeniyol Spor Kulübü'nden ben alıp Beşiktaş Tesisleri'ne götürdüm. İzleyip biz aldık. Yemen Ekşioğlu olayın şahididir. İbrahim Kaş ve Umut Kaya'yı da ben getirdim. Altyapımızdan yetişen ve şu anda Turgutluspor'da oynayan Can Erdem'i Alanya'da kumda top oynarken görmüştüm. Can bugün Beşiktaş kadrosunda olsa en az Edu kadar oynardı" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yönetici Seyit Ateş'ten Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement