Biri Tuttu Diğeri Attı Adanaspor 'Final'e Çıktı - Son Dakika
Spor

Biri Tuttu Diğeri Attı Adanaspor 'Final'e Çıktı

Biri Tuttu Diğeri Attı Adanaspor \'Final\'e Çıktı

Bank Asya 1.Lig Play-off serisinde Çaykur Rizespor'u 3-1'in rövanşında 1-0'lık skorla geçen Adanaspor, adını da 'final'e yazdırdı.

23.05.2012 10:45

Bank Asya 1. Lig Play-off serisinde Çaykur Rizespor'u 3-1'in rövanşında 1-0'lık skorla geçen Adanaspor, adını da 'final'e yazdırdı. Turuncu-Beyazlılarda kaleci Zülküf Özer kurtarışları, Yaser Yıldız da attığı golle adeta 'Süper Lig' kapısını araladı.

Toros Kaplanı, yılların özlemini dindirmeye bir adım daha yaklaştı, 'Süper Lig'e adeta göz kırptı. Play-off serisinde eşleştiği Çaykur Rizespor'u ilk maçta 3-1 gibi farklı bir skorla geçip, rövanşa da avantajlı çıkan Güney temsilcisi, Rize'deki maçta rakibini 1-0'lık skorla mağlup edip, 'final'e yükselen ilk takım oldu ve rakibini beklemeye başladı. Karadeniz ekibi karşısında özellikle kaleci Zülküf Özer yaptığı kurtarışlarla damgasını vururken, ikinci yarıda oyuna dahil olan ve 47. dakikada attığı golle takımını finale taşıyan Yaser Yıldız öne çıkan bir diğer isim oldu. Karşılaşma sonrasında takım arkadaşları ile birlikte büyük bir sevinç yaşayan iki futbolu, Adanaspor'u layık olduğu 'Süper Lig'e taşımakta kararlı olduklarını dile getirdi.

"CAMİAMIZA 'ŞAMPİYONLUK' HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ"

Attığı golün önemi olmadığını, burada asıl önemli olanın takımının galip gelmesi ve tur atlayan taraf olması olduğunu vurgulayan Yaser Yıldız, "Gerek Adana'da, gerekse de Rize'de oynadığımız maçlar çok güzel ve özel oldu. Rize takımını burada kutlamak istiyorum, çok centilmence mücadele ettiler. Önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Umarım camiamıza 'şampiyonluk' hediye etmek istiyoruz" dedi. Karşılaşmanın her iki takım açısından da oldukça stresli geçtiğini, bu nedenle de rakiplerinin sert bir oyun ortaya koymasının da doğal olduğu yorumunda bulunan Yıldız, ancak artık bunların hiçbirinin önemi olmadığını ve şimdiden 'final'i düşünmeye başladıklarını da sözlerine ekledi.

"FİNALDE RAKİBİMİZİN KİM OLACAĞI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

Kritik kurtarışlarıyla turu getiren isim olan kaleci Zülküf Özer de, Adana'da 3-1 gibi farklı bir skorla kazandıkları maçın ardından Rize'deki karşılaşmanın çok zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını ve buna göre konsantre olduklarını anlattı. Özer, "Nitekim kapanıp, kapandıktan sonra da kontrataklarla rakip kalede gol aramamız gerekiyordu. Bunu da başardık ve sahadan 1-0 galip ayrılmasını bildik. Çaykur Rizespor da sahada iyi mücadele etti. Sonuçta benim yaptığım kurtarışlar değil, takımın galip gelip tur atlamamız önemliydi. Şimdi artık bu maç geride kaldı ve önümüzde bir 'final' var. Rakibimizin kim olacağı hiç önemli değil. Son mücadelemizi de kazanıp, 'Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Artık bunu başarmak istiyoruz. Çünkü bunu çok istiyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Biri Tuttu Diğeri Attı Adanaspor 'Final'e Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement