Bursaspor'da Başkan Adayları Ortaya Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor'da Başkan Adayları Ortaya Çıkıyor

Bursaspor\'da Başkan Adayları Ortaya Çıkıyor

İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle 30 gün içinde yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olacak isimler de belli olmaya başladı.

15.05.2013 12:38  Güncelleme: 12:43

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle kulüp tüzüğüne göre 30 gün içinde yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olacak isimler de belli olmaya başladı.

İLK İSİMLER

Mevcut yönetimde genel sekreterlik görevini yürüten İlhan Uslu'nun başkanlık için aday olacağı bildirildi. İkinci başkanlık görevini yürüten Recep Bölükbaşı'nın da aday olması beklenen isimlerden biri olduğu öğrenildi. Bu arada kulübün eski başkanlarından Erkan Körüstan'a da aday olması için yoğun baskı yapıldığı belirtildi.

EREN: "BİZE 15 MAYIS'I UNUTMAYAN YÖNETİCİ LAZIM"

Öte yandan Basın Sözcüsü Selçuk Eren'in sosyal paylaşım sitesi twitterdaki sayfasından gönderdiği mesaj dikkati çekti. Selçuk Eren, mesajında, "Bize bundan sonra 16 Mayıs 2010'u hatırlayan değil,15 Mayıs 2004'ü unutmayan yöneticiler lazım" dedi. Bursaspor 15 Mayıs 2004'te Samsunspor'u Sakarya'da 1-0 yenmesine karşın, ligde kalma yarışı yaptığı rakiplerinin de maçlarını kazanması üzerine 40 puanla tarihinde ilk kez küme düşmüştü. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'da Başkan Adayları Ortaya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement