Bursaspor Kafilesi Sivas'ta - Son Dakika
Spor

Bursaspor Kafilesi Sivas'ta

Bursaspor Kafilesi Sivas\'ta

– ZİRAAT Türkiye Kupası'nda pazar günü Sivasspor'la oynayacak Bursaspor, öğlen saatlerinde uçakla Sivas'a geldi.

11.01.2013 16:41

– ZİRAAT Türkiye Kupası'nda pazar günü Sivasspor'la oynayacak Bursaspor, öğlen saatlerinde uçakla Sivas'a geldi. Yeşil beyazlı kafile, Sivas Büyük Otel'de kampa girdi. Bursaspor'un yarın Sivasspor tesislerinde basına kapalı olarak idman yapacağı ifade edildi.

Deplasmanda Sivasspor ile pazar günü önemli bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Ozan İpek'in ceza konusunu da değerlendirdi. Uslu, "Ozan İpek'in cezası antrenmanlara katılmamayla alakalı. Bursaspor kulübü kimseye haksızlık etmez. Onun hatalarından dolayı kesilen cezalar bunlar. Takıma dönmesi mümkün görünmüyor. Allah yolunu açık etsin. İnşallah diğer kulüplere de faydalı olabilecek her takımda olması gereken iyi bir futbolcu. Talipleri var. Ama Ozan'ın özelliklerine bakarak verilecek fiyatlar da çok önemli. Ozan gibi futbolcunun her zaman bir takım bulabileceğine ben inanıyorum" dedi.

KAPTAN ÖMER: "ZOR DEPLASMAN"

10 günlük güzel bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ve Sivasspor mücadelesiyle ilk maça çıkacaklarını hatırlatan kaptan Ömer Erdoğan, "10 günlük güzel bir kamp dönemi geçirdik. Sivas'a gittiğimizde hava şartlarında problem yaşamayacağız. Antalya'da kamp yapsaydık zorlanırdık. Sivas zor bir deplasman. Biz kupada finale kadar gitmek istiyoruz. İlk maçta 1461 karşısında galip geldik. Orada bunu devam ettirmek istiyoruz. Ocak ayında yoğun bir tempoya gireceğiz. Hava şartları da ağır olacak. Gerçekten tüm takımdaki arkadaşlara ihtiyacımız olacak. Bu seriden az puan kaybıyla çıkar ligde iddialı konuma gelip, kupada da hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

"ALFRED'İN HAYALİYMİŞ"

Alfred N'Diaye'nin Sunderland'e transferini de değerlendiren tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

"Bizim takımızda önemli bir oyuncuydu. Çocukluğundan beri Premier Lig hayali varmış. Saygı göstermek gerekiyor. Bize çok büyük bir katkı sağladı. Hepimiz gitmesine üzüldük. Ama bu profesyonellikte var. Bugün kç yabancı Türkiye'den Premier Lig'e gitmiş. Hocamız da söyledi, gereken takviye yapılacak. İnşallah hayırlısı olur. Aramızda şu an olan arkadaşlarımız da kaliteli ve genç arkadaşlarımız. Onlar da forma savaşında bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyecektir."

SUZAN NAGUF DA GELDİ

Öte yandan Bursaspor'un Sivas yolculuğunda menajer Suzan Naguf da yer aldı. Bursa'ya Pablo Martin Batalla'nın sözleşme uzatma konusuyla ve takıma önereceği futbolcularla ilgili görüşmeye gelen Naguf yeşil beyazlıların Sivas yolculuğunda da yer aldı. Naguf önerdiği futbolcular konusuda ise isim vermekten kaçındı.

KAMAT YURTDIŞINDA

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat Sivas'a gelmedi. Yönetim kurulundan İlhan Uslu ve Selçuk Eren takımla birlikte gelirken, Kamat'ın yurtdışına gündemde olan futbolcular için görüşmeye gittiği öğrenildi.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Kafilesi Sivas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement