Bursaspor Trabzon'da - Son Dakika
Spor

Bursaspor Trabzon'da

Bursaspor Trabzon\'da

– ZİRAAT Türkiye Kupası A Grubu 5'inci maçında Bursaspor, yarın oynayacağı Trabzon 1461 maçı için uçakla Trabzon'a geldi.

28.01.2013 20:15

– ZİRAAT Türkiye Kupası A Grubu 5'inci maçında Bursaspor, yarın oynayacağı Trabzon 1461 maçı için uçakla Trabzon'a geldi.

7 FUTBOLCU GÖTÜRÜLMEDİ

Yeşil beyazlı kafilede sakatlıkları bulunan Sestak, Belluschi, Basser, Musa, Serdar, Vederson ve Yavuz Özkan, yer almadı. Ertuğrul Sağlam'ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasından sonra kafileyi Trabzon'a yardımcı antrenör Ersel Uzgur götürdü.

BAŞKAN YAZICI TAKIM OTOBÜSÜNDE

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Genel Sekreter İlhan Uslu, Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve yönetim kurulu üyeleri İsmet Demirel, Nejat Çölek, İrfan Koç, Necmettin Kocaman takımla birlikte Trabzon'a geldi.

Başkan İbrahim Yazıcı kendisi için havaalanına gönderilen VİP minibüse binmedi. Başkan Yazıcı, takımla birlikte otobüsüne binerek konaklayacakları otele gitti. Yöneticiler, futbolcularla tek tek ilgilendiler.

TUNCAY'IN MENAJERİ DE GELDİ

Öte yandan Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Tuncay Şanlı'nın menajeri de kafileyle birlikte Trabzon'a gelen isim oldu. Tuncay Şanlı ve menajeri, uçakta başkan İbrahim Yazıcı ile uzun süre görüştü.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement