Bursaspor'un Alt Yapısında 5 Futbolcu Profesyonel Oldu - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Alt Yapısında 5 Futbolcu Profesyonel Oldu

Bursaspor\'un Alt Yapısında 5 Futbolcu Profesyonel Oldu

Bursaspor'un şampiyon olan U-17 takımında forma giyen 5 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

19.06.2012 14:34

Bursaspor'un şampiyon olan U-17 takımında forma giyen 5 futbolcu ile profesyonel sözleşme imzalandı. İmza törenine U-17 takımının bütün futbolcuları katıldı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursaspor'un Alt Yapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Faruk Korkmaz, antrenör Harun Şen, profesyonel olan futbolcular Batıcan Aday, Ozan Tufan, Furkan Soyalp, Mert Ilıman, Süheyl Çetin ve U-17 takımının tüm futbolcuları katıldı.

"BURDAN DÜNYANIN BAHSETTİĞİ OYUNCULAR ÇIKACAKTIR"

Kupaların bir araç olduğunu, asıl hedefin A takıma hazır ve kaliteli oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade eden Bursaspor'un Alt Yapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, "Bunun önü açılmıştır. Avrupa'nın dünyanın bahsettiği oyuncular bu alt yapıdan çıkacaktır. Bunu Ertuğrul Sağlam'a güvenerek söylüyorum. O bu futbolculara şans verecektir. Burada herkesin emeği vardır. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Kendilerine 3'er yıllık Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayan futbolcuların hepsi bu camianın içinde bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. İmza töreninin ardından U-16 ve U-17 takımları için pasta kesildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Alt Yapısında 5 Futbolcu Profesyonel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement