Çaykur Rizespor: "Maça Bursaspor Seyircisi Alınmamalı" - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor: "Maça Bursaspor Seyircisi Alınmamalı"

Çaykur Rizespor: "Maça Bursaspor Seyircisi Alınmamalı"

Çaykur Rizespor Başkan vekili Halim Mete, "Geçmişte yaşanan gerginlikler unutulmalı ama tedbir de elden bırakılmamalı."

17.09.2013 15:51

Çaykur Rizespor Başkan vekili Halim Mete, "Geçmişte yaşanan gerginlikler unutulmalı ama tedbir de elden bırakılmamalı. Çaykur Rizespor- Bursaspor maçlarına karşılıklı olarak seyirci alınmamalı" dedi.

İki takım arasında yaşananları unutarak rakiplerini güler yüzle ve çiçeklerle karşılayacaklarını açıklayan Halim Mete, sözlerini şöyle sürdürndü:

"Ancak tedbirler de elden bırakılmamalı. Pazar günü Rize'de oynayacağımız maça Bursaspor taraftarlarının gelmesi doğru değil. İl Spor Güvenlik Kurulu, rakip takımın taraftarlarının maça alınmamaları yolunda bir karar alırsa, bunu hoşgörü ile karşılarız. Bu doğru bir karar olur."

"İYİ BAŞLANGIÇ YAPTIK"

Beş yıl aradan sonra çıktıkları Süper Lig'de iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Halim Mete, " Gaziantepspor'u farklı mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini aldık. Bunun mutluluğunu yaşayalım. Süper Lig'e güzel bir başlangıç yaptık, bunu abartmamamız lazım. 9 puan aldık. Fakat önümüzde almamız gereken daha çok puan var" diye konuştu. Halimk Mete, daha sonra şunları söyledi:

"İYİNİN FEVKALADESİ VAR"

"Ne oldum değil ne olacağız diyeceğiz. Horon tek başına oynanmaz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular taraftarımız ve camiamızla birlikte uyum içinde. Ancak her iyinin iyisi ve fevkaladesi var. Bunun için daha çok çalışmalıyız. Tüm birimlerimizle mücadeleci bir takım olalım. Birlikte bir yerlere geldik, birlikte bir yerlere gitmeliyiz." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor: 'Maça Bursaspor Seyircisi Alınmamalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement