Cevat Güler Küme Düşmeyle İlgili Konuştu - Son Dakika
Spor

Cevat Güler Küme Düşmeyle İlgili Konuştu

Cevat Güler Küme Düşmeyle İlgili Konuştu

Orduspor'un yeni teknik direktörü Cevat Güler, futbolcularına yaptırdığı ilk antrenmanda, "Orduspor küme düşmez." diye vurguladı.

15.04.2013 17:22  Güncelleme: 11:05

– ORDUSPOR'un yeni teknik direktörü Cevat Güler, futbolcularına yaptırdığı ilk antrenmanda, "Orduspor küme düşmez" derken Arjantinli Hector Cuper, mor beyazlı oyuncularla vedalaştı.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Cevat Güler, Durugöl Tesisleri'nde bugün takımına ilk çalışmasını yaptırdı. Antrenmandan sonra basın toplantısı düzenleyen Cevat Güler, Ordulu olduğunu, Orduspor'da çalışmaktan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi. Orduspor Yönetim Kurulu üyesi Akın Çiçek'in çiçek verdiği Cevat Güler, beraberlik içinde çalışarak Orduspor'u ligde bırakacaklarını vurgularken şunları söyledi:

"En büyük silahımız birlikte olmak ve enerjimizi birleştirmek. Oyuncular istekli, profesyonel. Çok iyi niyetli olmak yetmiyor. Çok daha fazlasını yapmak lazım. İyi niyetliler. Yine başaramayacağız korkusu, beynimizin bir tarafında olmaya başladığında zaten doğru düzgün yapacağımız işi de yapamayız. Biz bunları üst düzey konsantrasyonla puanlar almaya çalışacağız. Bu puanlar bizleri nereye götürecek göreceğiz. Futbol oyunuyla tanışmamı sağlayan Orduspor'dur.

Futbol oyununun bir maç oyunu olduğunu, müsabaka olduğunu Orduspor'dan öğrendim. Kaldıki Orduspor küme düşmez. 1967'den beri var. Bizim kafamızdaki Ordu'nun ve Orduspor'un küme düşmesi diye bir şey olamaz. Bu hafta oynayacağımız Kasımpaşa maçınıda kazanarak 3 puan almak istiyoruz."

CUPER VEDALAŞTI

Ordupor'dan ayrılan Hector Cuper, bugün kulüpte oyuncularla vedalaştı. Oyuncularına teşekkür eden Hector Cuper, "Yine söylüyorum değişikliğin takım için iyi geleceğini düşünüyorum. Bana karşı saygınızı çalışarak gösterdiniz, ama bir çok kulüpte olduğu gibi burada da herkes mutlu olmayabilir. Ama sonuçta sevgi, saygı vardı. Sonuçlar bazen iyi olabilir, bazen kötü olabilir. Biz gerçekten başarmayı denedik. Bundan sonra bir çok zaman var. Bu benim gitme kararım. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

UMDUĞUNU BULAMADI

Geçen sezonun yarısında Metin Diyadin'in istifa etmesinin ardından takımın başına geçen Hector Cuper, 42 puanla ligi 14'üncü sırada tamamladı. Bu zamana kadar 46 lig maçına çıkan Hector Cuper geçen sezon deplasmanda 1 maç kazanırken, bu sezon hiç galibiyet alamadı. Bu sezon 29 maçta 6 galibiyet, 11 beraberlik, 12 mağlubiyetle 29 puan toplayabilen Orduspor, düşme hattı içinde yer alıyor. Hector Cuper üç hafta önce Orduspor yönetimine istifa dilekçesini vermiş fakat yönetim tarafından bu isteği kabul edilmemişti.

FOTOĞRAF

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cevat Güler Küme Düşmeyle İlgili Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement