Çığlıklarıyla Meşhur Tenisçi Viktoria Azarenka İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika
Spor

Çığlıklarıyla Meşhur Tenisçi Viktoria Azarenka İstanbul'a Geliyor!

Daha önce İstanbul'da düzenlenen WTA sezon sonu turnuvasında yolu 3 kez İstanbul'a düşen Viktoria Azeranka ise bu kez TEB İstanbul Cup'ta boy gösterecek.

11.03.2016 09:25  Güncelleme: 09:33

2014'te TEB İstanbul Cup'ta mutlu sona ulaşan Caroline Wozniacki'nin tekrar Garanti Koza Arena'da boy göstereceği düzenlenen basın toplantısıyla resmen açıklandı. Turnuvanın sürpriz ismi ise el sıkışılan ama resmi duyurusu henüz yapılmayan Viktoria Azarenka oldu.

"TÜRK OYUNCUYLA ÇİFT OLMAK HARİKA OLUR"

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Toplantıya hologram teknolojisiyle katılan Wozniacki, tekrar İstanbul'da olmaktan duyduğu mutluluğu anlatırken, "Türk insanın tenise olan ilgisini biliyorum. Çiftlerde çok fazla oynamasam da, bir gün Türk bir oyuncuyla çift olabilirsek bu harika olur" dedi.

LIVERPOOL TARAFTARI

Liverpool taraftarı olduğu bilinen Danimarkalı tenisçi, teknik direktör Jurgen Klopp'a yırtıcı bir forvet alması tavsiyesinde de bulundu. Daha önce 2011-13 yılları arasında İstanbul'da düzenlenen WTA sezon sonu turnuvasında yolu 3 kez İstanbul'a düşen Viktoria Azeranka ise bu kez TEB İstanbul Cup'ta boy gösterecek.

ÇIĞLIKLARIYLA TANINIYOR

Kortlardaki başarısı kadar güzelliğiyle de ünlü olan Azarenka'nın dikkat çeken bir diğer yönü çığlıkları. Ünlü tenisçinin sesi maçlar sırasında 95 desibele kadar yükselebiliyor. Azarenka dünyanın en çok bağıran sporcuları arasında yer alıyor.

AZERENKA FİNALDE KAYBETMİŞTİ

2011'deki sezon sonu turnuvasında Wozniacki ile Vika ayrı gruplarda yer alırken, Danimarkalı raket gruptan çıkamadı. Azarenka ise finalde Kivitova'ya kaybetmişti. Belarus tenisçi sonraki iki sezon sonu turnuvasında da kupa alamadı. Özetle TEB İstanbul Cup, 'Yıldızlar yağıyor' sloganının hakkını 18-24 Nisan'da da verecek gibi gözüküyor...



Çığlıklarıyla Meşhur Tenisçi Viktoria Azarenka İstanbul\'a Geliyor!

Son Dakika Spor Çığlıklarıyla Meşhur Tenisçi Viktoria Azarenka İstanbul'a Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Izzet kucukyildiz : Sayfa kasiyor beyler isi biten ciksin 1 2 Yanıtla
    :-): Ben ciktim kücük eniste.... Hooop sirayi bozmayalim beyler... Siradakiiiiii 1 1

Advertisement