"Çok Daha İyi ve İstekli Hazırlanacağız" - Son Dakika
Spor

"Çok Daha İyi ve İstekli Hazırlanacağız"

"Çok Daha İyi ve İstekli Hazırlanacağız"

Sanica Boru Elazığspor'un genel menajeri, Medical Park Antalyaspor maçındaki hatalardan ders alıp, bundan sonraki karşılaşmalara daha iyi ve istekli hazırlanacaklarını söyledi.

01.10.2012 11:40  Güncelleme: 11:51

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'un genel menajeri Özgür Öztürk, Medical Park Antalyaspor maçındaki hatalardan ders alıp, bundan sonraki karşılaşmalara daha iyi ve istekli hazırlanacaklarını söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları 4-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi. Antalyaspor'un kendilerinden daha etkili bir futbol sergilediğini ifade eden Öztürk, farklı mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

Takımlarının Antalya'daki aşırı sıcak havayla da mücadele ettiğini belirten Öztürk, "Maçta 10 kişi kalmamız bizi olumuz etkiledi. Yanlış ve taraflı kararlara tepki gösteren hocamız Bülent Uygun'un da haksız yere tribüne gönderilmesi de takımın motivasyonunu olumsuz etkiledi" diye konuştu.

Elazığspor'un, iç sahadaki ilk maçta eski gücünü yakalamaya çalışacağını vurgulayan Öztürk, "Antalyaspor maçındaki hatalarımızdan ders alıp, çok daha iyi ve istekli hazırlanacağız" dedi.

Öztürk, takımın akşam saatlerinde kente geleceğini ve ara vermeden Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Emrah Gökmen

Yayıncı: Ahmet Ekici - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Çok Daha İyi ve İstekli Hazırlanacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement