Çok Geç Kaldılar" - Son Dakika
Spor

Çok Geç Kaldılar"

Çok Geç Kaldılar"

Liverpool’un transfer döneminin son gününde her konuda anlaştığı ancak transferi suya düşen Konoplyanka için Dnipro cephesi İngiliz kulübünü suçladı.

02.02.2014 22:01

Konoplyanka için karar günü

2014 kış transfer döneminde Liverpool'ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Evgen Konoplyanka, transferle ilgili resmi evrakların son ana kadar yetiştirilememesi sebebiyle kulübü Dnipro'da kalmıştı. Konuyla ilgili, İngiliz basınında, Dnipro'nun sahibi Igor Kolomoyski'nin transfer evraklarını zamanında imzalamadığı için bu transferin gerçekleşmediği yönünde iddialar vardı.

Ancak kulüp yönetimi bu iddiaları yalanlayarak transferin suya düşme sebebini Liverpool'un oyuncuyu kadrosuna katmak için çok geç çalışmalara başlaması olarak gösterdi. Merseyside kulübü, oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma maddesini devreye sokmuş ve aynı zamanda 24 yaşındaki futbolcuyla da anlaşmıştı. Dnipro genel direktörü Andriy Rusol, "Liverpool serbest kalma maddesini devreye soktuğundan bizim yapabileceğimiz bir şey yoktu. Ancak başkanımızın transferi geciktirmek için evrakları imzalamadığı haberi yalan, başkan evrakları imzalamadı çünkü Liverpool'dan transfer döneminin son saniyesine kadar beklediğimiz rakam hesaplarımıza ulaşmamıştı" diyerek kendilerini savundu. Rusol'a göre Liverpool, bu transfer için en az bir gün önceden kulüple temasa geçmeliydi.

35 kez Ukrayna milli takım formasını giyen sol açık Konoplyanka, Dnipro formasıyla çıktığı 125 maçta 25 gol atmıştı. Teknik direktörü Juande Ramos'un "en az 50-60 milyon euro eder" dediği futbolcunun, transferinin gerçekleşmemesinden çok etkilenmediği ve yaz dönemini beklediği bildiriliyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Çok Geç Kaldılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement