Costa Brezilya'ya Yetişecek Mi? - Son Dakika
Spor

Costa Brezilya'ya Yetişecek Mi?

Costa Brezilya\'ya Yetişecek Mi?

Atletico Madridli yıldızın sakatlığı konusundaki şüpheler sürüyor.

27.05.2014 13:50

Dünya Kupası #39;nda İspanya Milli Takımı formasını giyebilmesi için polemikler sonunda İspanyol vatandaşlığına geçirilen Diego Costa #39;nın sakatlığından kaynaklanan şüpheler devam ediyor.

2014 Dünya Kupası hazırlıklarına hafta başında başlayan İspanya Milli Takımı #39;nda Brezilya #39;ya götürülecek 23 kişilik futbolcu listesi henüz belli olmazken, İspanya Teknik Direktörü Vicente Del Bosque 30 Mayıs #39;ta Sevilla #39;da Bolivya #39;ya karşı oynayacakları hazırlık maçı için sadece 19 futbolcusunun ismini bildirdi.

İspanya Milli Takımı #39;nda oynayıp oynamayacağı merakla beklenen en önemli isim Diego Costa olurken, bu futbolcunun tedavisine İspanya Futbol Federasyonu doktorlarının bakacağı bildirildi. Madrid #39;deki önemli kliniklerden Cemtro #39;ya giden Costa #39;nın durumuyla ilgili basına açıklama yapan başhekim Pedro Guillen, quot;Costa #39;nın daha iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. En azından iki hafta dinlenmeli. Halen biceps kaslarında 1. derece yırtık var quot; dedi.

İspanya #39;daki hazırlıklarını 2 Haziran #39;da tamamlayıp Washington #39;a geçecek İspanya Milli Takımı #39;nda, Dünya Kupası için son futbolcu listesi de bu tarihte açıklanacak. Diego Costa #39;nın yetişememesi halinde İspanya Milli Takımı #39;ndaki yerini Alvaro Negredo ve ya Fernando Llorente #39;nin doldurması bekleniyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Costa Brezilya'ya Yetişecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement