Cruyff: Barcelona Yıldıza Bağımlı Hale Geldi - Son Dakika
Spor

Cruyff: Barcelona Yıldıza Bağımlı Hale Geldi

Cruyff: Barcelona Yıldıza Bağımlı Hale Geldi

Johan Cruyff, Luis Suarez'i renklerine bağlayan Barcelona'yı eleştirdi.

15.07.2014 13:15

Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff, futbolcu ve teknik direktör olarak görev yaptığı Barcelona'nın transfer stratejisini anlamakta zorluk çektiğini söyledi.

Messi ve Neymar'ın bulunduğu takımın hücum hattına Luis Suarez'in de transfer edilmesini değerlendiren Cruyff, Barcelona'nın kulüp felsefesinin aksi yönünde hareket ettiğini belirtti. Cruyff, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesinde yer alan makalesinde "Suarez muhteşem bir futbolcu... Ancak hem Messi, hem Neymar hem de Suarez'in de olduğu takımın nasıl oynayacağını merak ediyorum. Üçü de bireysel yetenekleriyle ön plana çıkan isimler. Barcelona iyi futbol oynayan bir takım anlayışından bireysel yeteneklere güvenen bir takım haline bürünüyor. Açıkça görülüyor ki; Rijkaard ve Guardiola'nın geliştirdiği oyun anlayışından vazgeçiliyor" ifadelerine yer verdi.

Johan Cruyff, Almanya'nın dünya şampiyonu olmayı hak ettiğini de belirtirken, "Hem Almanya hem de Bayern Münih, Barcelona'nın uzaklaştığı çekici futbol anlayışıyla şampiyon olunabileceğini gösterdi" dedi.

NTV Spor

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cruyff: Barcelona Yıldıza Bağımlı Hale Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement