Cuper, Ocak Ayında Yönetimle Masaya Oturacak - Son Dakika
Spor

Cuper, Ocak Ayında Yönetimle Masaya Oturacak

Cuper, Ocak Ayında Yönetimle Masaya Oturacak

Orduspor'da yıl sonu itibariyle sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Hector Cuper, Ocak ayında Orduspor yönetimi ile masaya oturacağını söyledi.

17.12.2012 17:38

Orduspor'da yıl sonu itibariyle sözleşmesi sona erecek olan teknik direktör Hector Cuper, Ocak ayında Orduspor yönetimi ile masaya oturacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Orduspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başladı.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper gözetiminde Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenman düz koşu ile başlarken, kondisyon ağırlıklı devam etti. Antrenmana Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında dizine darbe alan Atila ile izinli olan Hasan Kabze, Onur Tuncer ve sakatlığı süren Selçuk Şahin katılmadı.

"DENGELİ BİR MAÇ OLACAK"

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Acil olarak üç puana ihtiyacımız var" diyerek hafta sonu deplasman da oynanacak olan karşılaşma için şunları kaydetti:

"Akhisar Belediyespor alt sıralarda olabilir ama biz onlardan çok uzakta değiliz. O yüzden dengeli bir maç olacağını söyleyebilirim. Biz Antalyaspor karşılaşmasında oynadığımız futbolu oynayabilmemiz gerekiyor. Belki muhteşem bir maç olmadı. En azından o maç kadar çalışmamız gerekiyor. Kazanabilmek için daha fazlasını yapmamız gerekecek. Acil olarak üç puana çok ihtiyacımız var."

"HABERLERİ OKUDUM"

Basın mensuplarının, "Shandong Luneng Club Futbol, Arjantinli teknik direktöre yıllık 2,5 milyon dolardan 3 yıllık sözleşme teklif etti' şeklinde çıkan haberlere ne diyorsunuz" sorusuna ise Cuper, "Haberleri bende okudum ama bana bu konuda bilgi gelmedi. Öyle bir şey olsa önce bilgilenmem gerekiyor. Ondan sonra evet ya da hayır diyebileyim" şeklinde yanıtladı.

Orduspor'da sözleşmesi bu yılsonu itibariyle bitecek olan Cuper, Orduspor yönetimi ile tekrar masaya oturacağını belirterek, "Akhisar Belediyespor maçından önce bu konuların görüşüleceğini zannetmiyorum ama büyük ihtimal Ocak ayında oturup bu konuları konuşmaya başlayacağız" diye konuştu.

Öte yandan Cuper, Orduspor'un transfere ihtiyacı olmadığını sadece 2 futbolcu ile bazı bölgeler güçlendirilerek takımın daha iyi olabileceğini kaydetti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cuper, Ocak Ayında Yönetimle Masaya Oturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement